Read the Official Description

Нашата мисия

Pacifica Graduate Institute е акредитирано висше училище, предлагащо магистърски и докторски програми, оформени в традициите в дълбока психология. Институтът е създал образователна среда, която подхранва уважението към културното разнообразие и индивидуалните различия, както и академична общност, която насърчава духа на свободно и открито разследване. Студентите имат достъп до впечатляващ набор от образователни ресурси в двете кампуси на Pacifica, разположени между крайбрежните подножия и Тихия океан, на няколко километра южно от Санта Барбара, Калифорния. - Pacifica е мисия с институт. Мисията "anima mundi collende gratia" (в духа на душата на света и в света) е вдъхновила буквално множество от други далеч и широко - тези, които сега носят огъня на самата визия. Интензивността на това призвание е семената импулс, която се носи в сънищата на мнозина. Когато се култивира, тази душа искра, вкоренена в оживеното присъствие на дълбоката психика, се отваря към лично удовлетворение и по-справедлива и плодородна планета. В един все по-сложен свят стипендиите и услугите на факултета, персонала, възпитаниците и студентите на Pacifica предлагат "интелект", ориентирана към душата, която е неразделна част от това, което се иска от нас сега. "
- Стивън Айзенстат, доктор, канцлер, учредител на президента.

Декларация за мисията на Pacifica Graduate Institute

Мисията на Pacifica Graduate Institute е да насърчава творческо обучение и изследвания в областта на психологията и митологичните изследвания, оформени в традициите на психологията на дълбочината.

Създавайки образователна среда с дух на свободно и открито запитване, в съответствие с признатите ценности на академичната свобода, Pacifica е посветена на култивирането и събирането на дарбите на човешкото въображение. За да може тези прозрения да повлияят на личните, културните и планетарни тревоги на нашата епоха, това посвещение се съдържа в мотото: animae mundi colendae gratia - за да се подхранва душата във и по света.

произход

Pacifica проследява много от централните си идеи за наследството на древни разказвачи, драматурзи и философи от всички страни, които записват работата на въображението. Завещанията на тези ранни мъже и жени са се развили в множество културни контексти, включително систематичното изследване на безсъзнанието от Фройд, Юнг и други теоретици на психологията на този век. Понятията дълбочина на психологията са резултат от това дългото развитие и са в основата на ориентацията на Pacifica. Тези идеи - като значението на символа и метафората в личните и културни изображения или признаването на динамичното взаимодействие между природата и света на човешката психика - са формулирани във всички програми на Института. Студентите и факултетът на Pacifica допринасят допълнително за това богато тяло на знанието чрез сложността на човешкото въображение. Разширявайки понятията за психология и митологични проучвания извън личната, извън кабинета и извън класната стая, виждаме психологическия живот като еволюционно развитие в природата, жива във всички феномени и системи на нашия свят. При изучаването и работата с тези многостранни обмени улесняваме приноса към съвременните тревоги на нашия свят чрез диалозите между психиката на индивида, митологиите на културата, колективното човешко въображение и живата планета.

Основни ценности / идеи

През годините Pacifica е развила набор от основни ценности / идеи, които ръководят институционалния живот, разработването на учебни програми и практиките за оценка.

Слово: идеята, че академичните постижения са от основно значение за това, което информира нашата учебна програма, научни изследвания и стипендии - демонстрирани чрез съзнателно отразяващо отношение към новите знания, почиващи сигурно върху традициите на миналото, които информират развитието на целия човек (интелект, сън, интуиция , симптоми, усещане, въображение и други начини на познаване) във връзка с по-големия социален свят.

Ерос: Значението на отворената комуникация, уважителните отношения, грижите и сърдечното отношение към една разнообразна общност, която включва любовта към ученето като благородна цел на човешкия дух.

Съзнание: съзнанието на Pacifica като "психологическа общност", свързано с дълбоката психика - умното внимание се отделя на личната и общностна интроспекция, съзнателното отглеждане на сянката на съзнанието и уважението към слънчевото мислене (разума) и лунното отражение (сън и въображение).

Неприкосновеност: необходимостта от справедливо, психично-ориентирано отношение, вкоренено в "традициите на мъдростта", и ангажирано да се култивира честно и грижовно присъствие сред нас, нашите ученици и света около нас.

Служба: за себе си като уникални човешки същества, за други в общността на Pacifica, както и за тези, които се занимаваме със света чрез нашия пример, разговори, лекции, семинари, писане, преподаване; способността да се виждат чрез културни форми; изкуството за приемане на въплътеното и невидимото; и постоянното ни обслужване в нашите области на дълбока психология, митологични изследвания и хуманитарни науки.

Управление: Грижата за душата на света, изразена в мотото на Pacifica, "animae mundi colendae gratia", стана устойчива на всички нива - от нашия начин на активно присъствие във въображаемото разследване до нашето присъствие в по-голямата земна общност - от натоварването до използването на земята , от начина ни на провеждане на бизнеса до нашия модел на правене на бизнес.

Programs taught in:
Английски

Това училище също предлага:

Магистър по изкуствата (MA)

Pacifica Graduate Institute

Разбирайки основните прилики и теми в световните митове и традиции, ние по-добре разбираме нашето споделено човечество, като почитаме разнообразните начини, по които чове ... [+]

Магистър по митични изследвания

Класовете започват в началото на септември

Разбирайки основните прилики и теми в световните митове и традиции, ние по-добре разбираме нашето споделено човечество, като почитаме разнообразните начини, по които човешките същества живеят и правят смисъл на своя опит.

Програмата за митични изследвания в PacificaMA / д-р. в митологични изследвания с акцент в дълбоката психология... [-]
Съединени Американски Щати Carpinteria Santa Barbara
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Съединени Американски Щати
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Carpinteria
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Santa Barbara
    )

)
1
Pacifica Graduate Institute

Посветена на предлагането на студентите уникално и доказано базирано цялостно обучение в областта на брака, семейството и индивидуалната психотерапия и професионалното кл ... [+]

Магистърска степен по консултиране психология

Класовете започват през септември

Посветена на предлагането на студентите уникално и доказано базирано цялостно обучение в областта на брака, семейството и индивидуалната психотерапия и професионалното клинично консултиране, благодарение на системните и неизмерими измерения на психиката.

Нашата уникална програма за психология на консултирането... [-]
Съединени Американски Щати Carpinteria Santa Barbara
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Съединени Американски Щати
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Carpinteria
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Santa Barbara
    )

)
1
Pacifica Graduate Institute

Изучаването на общността и екопсихологията в светлината на освобождението и местните психологии ни задължава да изследваме дълбоко и да се справим с дълбоките последици о ... [+]

Магистърска степен по психология на дълбочинатаОбщността, Освобождението,

Класовете започват в началото на октомври

Изучаването на общността и екопсихологията в светлината на освобождението и местните психологии ни задължава да изследваме дълбоко и да се справим с дълбоките последици от несправедливостта, насилието и експлоатацията върху психическото, комуналното и екологичното благополучие.... [-]

Съединени Американски Щати Carpinteria Santa Barbara USA Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Съединени Американски Щати
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Carpinteria
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Santa Barbara
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => USA Online
    )

)
1
October 2019
Full-time
Online
Campus

Научете повече на английски
Location address
Lambert Campus
249 Lambert Road

Carpinteria, California, CA 93013 US
Location address
Ladera Campus
801 Ladera Lane

Santa Barbara, California, CA 93108 US