Read the Official Description

СТИПИСИ ЗА МЕЖДУНАРОДНИ СТУДЕНТИ.

Moravian College предлага международна награда за студентски заслуги, която се основава предимно на академични постижения: оценки, силата на вашата академична програма, резултатите от TOEFL или IELTS и вашите SAT резултати, ако са подадени.
Моля, свържете се с изпълнителния директор за международно записване чрез формуляр за запитване на тази страница за повече информация относно Международната награда за студентски заслуги.

Бяхме основани на революционна идея.

Това обучение трябва да бъде отваряне на очи, сърдечни състезания, промяна на играта и - най-важното - забавление. Когато Джон Амос Коменски, моравският епископ, дойде с тази малка теория през 1600-те, вероятно не очакваше да има толкова голямо влияние. Излиза, все още сме съгласни с неговата философия. И ние вярваме, че нашите ученици, като Comenius, могат да бъдат малко революционни. Те също могат да превърнат нещо сравнително малко в нещо невероятно, невъобразимо и по-голямо от себе си.

Добре дошли в малкия си шанс - знаем, че сте готови да го превърнете в голяма промяна. Направи го. Бъдете малко революционен.

ИСТОРИЯ НА КОЛЕГИЯТА

Моравският произхожда от училище за момичета, основано през май 1742 г. от шестнадесетгодишната графиня Беняна фон Зинзендорф. Младата графиня, при 18-месечно посещение в морските селища в Новия свят с баща си, граф Николай фон Цинцендорф, следваше моравската традиция, която вече беше стара по това време.

Корените на моравската деноминация се връщат към бохемския протестантски мъченик Джон Хус, който умрял на колона през 1415 г. През 1457 г. вероизповеданието официално е организирано под името Unitas Fratrum, "Единството на братята". Братята (по-късно наричани моравци в новия свят) дадоха на света пионерския преподавател Джон Амос Комениус (1592-1670), който беше един от техните епископи.

Наречен като "баща на съвременното образование" за революционните си образователни принципи, Коменски бил човек на неговото време в мисленето за религиозно образование. Той разглеждаше образованието като инструмент на спасението (защото душата трябваше да бъде обучена да търси истината и да я разпознае, когато се намери). Тъй като моравците считаха всяка човешка душа за потенциален кандидат за спасение, всяко човешко същество трябвало да бъде образовано. Коменски писа през 1632 г., че "не всички деца на богатите или на могъщите, а на всички момчета и момичета, както благородните, така и набожните, богатите и бедните във всички градове, села и селца, да бъдат изпратени до училище." Моравците следователно считаха училищата за второстепенни по важност само за църквите.

След период на интензивно преследване, през който борещата се църква е заплашена от изчезване, братята през 1722 г. са получили убежище в саксонското наследство на екуменичетския лутерански благородник граф Николай фон Зинзендорф, който става техен водач, както и техен благодетел , През 1732 г. заселниците от Германия и Моравия (сега част от Чешката република) са дошли в Новия свят. На Бъдни вечер 1741 г. основават Витлеемската общност в онова, което беше тогава пустиня, на шестдесет мили северно от Филаделфия. Граф Никълъс и дъщеря му бяха там за случая.

Училището на Бенинна фон Зинзендорф беше първото момиченце в Америка. Той получи такава отличителна репутация, че Джордж Вашингтон, по време на втория си мандат като президент на Съединените щати, лично подава молба до директора за приемането на две от неговите велики племенници. Женската семинария във Витлеем, когато училището стана известно, бе наета да даде бакалавърски степени през 1863 г., а през 1913 г. стана Моравска семинария и колеж за жени.

През 1743 г. във Витлеем е основано училище за момчета, а в близкото Назарет през 1743 г. тези училища се сливат през 1759 г., за да формират Назарет Хол - институция, оцеляла до 1929 г. През 1807 г. се учредява колеж и богословска семинария за мъже като продължение от Назарет Хол. Тази институция, Moravian College и Богословската семинария, се премества във Витлеем през 1858 г. и е наета да даде бакалавърски степени през 1863 г., същата година като женския колеж.

През 1954 г., след два столетия на отделно развитие и растеж, женските и мъжките институции се обединяват, за да формират единен коудувален колеж. Моравската теологична семинария поддържа тясно свързана, но академично различна идентичност като висше училище по теология. В резултат на сливането Moravian College стана първият институт на висшето образование в Долината на Лехи.

Programs taught in:
Английски

Това училище също предлага:

Promotional video

Address
Main Street,1200
18018 Bethlehem, Pennsylvania, Съединени Американски Щати