Read the Official Description

Marconi International University е иновативна университет, лицензирани от Флорида отдел на Комисията образование за независимия образователна CIE.

мисия MIU е да отговори на нуждите на международни и местни ученици, като им предлага различни възможности за обучение в университетско и следдипломно ниво, гъвкав график, непрекъснато записване, онлайн класове, виртуални лаборатории и симулации.

5к

Университетът е ангажиран в значителна научните изследвания и иновациите в съответствие с обществени промени и напредък, насърчаване на използването на иновативни методологии за учене чрез сливане на съвременни технологични решения с традиционни дейности като лекции, работни срещи и семинари. A ангажимент за високи постижения и качество вдъхновява нашите програми, които подготвят учениците да са изправени пред глобални промени и да се прилагат успешно им академични знания за ситуации от реалния живот.

мисия Marconi е да предоставя иновативни и достъпни висококачествени специалности и възможности за учене и за двете вътрешни и международни студенти, така, използвайки най-новите технологии и в отговор на нуждите на учениците в тяхното преследване на академичната, личен, и професионален интегритет.

Защо да изберем Marconi International

 • Високо квалифицирани международни преподаватели - програми, предлагани на английски и испански - достъп до услугите по поддръжка и кариера ориентирани насоки - средно по 12 ученици в един клас с индивидуализирана грижа и внимание - дидактическа подкрепа на английски и испански език от специален преподаватели и персонал - мултикултурна среда за обучение - достъп до международна мрежа от европейски и международни университети

MIU Стажантска програма

И двата международни и американски студенти могат да поискат да бъдат част от програмата на MARCONI стаж в САЩ, Азия и Европа.

Възможности като ценен професионални познания в международна среда, пътуват и култура в градове като Хонконг, Шанхай, Сингапур, Рим и големите градове на САЩ.

Стажовете се предлагат от най-добрите компании, свързани с областта на изследването. Заинтересованите студенти трябва да комуникират по време на записване, ако те са готови да се прилага и кандидатите ще бъдат избрани от дружествата в съответствие с критерии, като например езикови способности, работа професионален опит и академични резултати.

Programs taught in:
Английски
испански

Това училище също предлага:

Магистратура

Marconi International University - Miami

Учебната програма "Магистър по образование" е предназначена за студенти, които търсят роли като лидери в сферата на образованието, излагайки ги на иновативни изследвания ... [+]

Учебната програма "Магистър по образование" е предназначена за студенти, които търсят роли като лидери в сферата на образованието, излагайки ги на иновативни изследвания и практики в ръководството, управлението и администрирането на образователните институции. Преподаван от опитни практикуващи и активни изследователи в областта, магистърът интегрира теорията и практиката, за да даде възможност на завършилите да придобият академични и практически умения в устната комуникация, решаване на проблеми, критично мислене и изграждане на екип.... [-]

Съединени Американски Щати Miami
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Съединени Американски Щати
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Miami
    )

)
1
September 2019
Full-time
Part-time
18 
Online
Campus

Научете повече на английски

Marconi International University - Miami

Marconi International University
Address
111 NE 1st Street, 6th Floor
FL 33132 Miami, Florida, Съединени Американски Щати
Website
Phone
+1 305-266-7678