Read the Official Description

AACSB Accredited
Кандидат-студенти

За университета Хофста

Университетът "Хофста" може да ви помогне да стигнете там, където искате да отидете, с малки класове, специализиран факултет и красив, енергичен кампус, плюс всички възможности на Ню Йорк Сити в лесен за достигане.

Намерете бъдещето си, като изберете от около 140 програми за висше образование и около 150 дипломирани програми в областта на либералните изкуства и науки, бизнес, комуникации, образование, здравеопазване и човешки услуги, инженерство и приложни науки и чествания, както и училище по право и Медицина. Съотношението студент-факултет от 14 към 1 и приоритетът за високи постижения в обучението гарантира, че сте част от създаването на собствен успех.

В Hofstra ще разполагате с всички необходими ресурси - отлични библиотечни ресурси с обширни онлайн и печатни издания, съвременни класни стаи, учебни и лабораторни съоръжения и широк жичен и безжичен достъп до интернет, включително единствената интернет връзка Сред частните колежи на Лонг Айлънд.

Разнообразната комбинация от културни, социални, атлетични и развлекателни дейности осигурява пълното изживяване на колежа. Hofstra предлага на студентите възможността да живеят и да учат в нашия красив казино с площ 240 акра на Лонг Айлънд и да имат лесен достъп до академичните, културни и кариерни възможности в столичния район на Ню Йорк.

Хофста с един поглед

Информация за кампуса

 • Основана през 1935 г.
 • Намира се в Хемпстед, Лонг Айлънд, на 25 мили източно от Ню Йорк
 • Председател: Стюарт Рабиновиц, ДД
 • Профес: Гейл М. Симънс, доктор
 • Частен, несектантски, съвместно
 • 116 сгради на 244 дка
 • 25 академични и общо 28 акредитации
 • Член на Phi Beta Kappa
 • 100% достъпност на програмата за хора с увреждания
 • Университетът "Хофста" има повече от 134 000 възпитаници

Събрание на колежа

Животът на кампуса

 • 35 жилищни зали с около 3500 студенти, 18 заведения за хранене, 6 театъра и над 200 студентски клуба, от които има около 27 местни / национални братства и сдружения
 • Hofstra има жизнена кампус със стотици социални, академични и културни събития годишно
 • Музеят на университета Hofstra е акредитиран от Американския съюз на музеите. Музеят, с колекция от около 5000 произведения на изкуството от различни култури в света, предлага 4-6 оригинални изложби годишно и също така наблюдава обширна колекция от скулптури на открито, включващи приблизително 70 произведения на изкуството.
 • Библиотеките "Хофста" съдържат над 1 милион тома и осигуряват онлайн достъп до над 100 000 пълни текстови списания и 175 000 електронни книги.
 • 17 спортни спортове
 • 8 за мъже: бейзбол, баскетбол, крос-кънтри, голф, лакрос, футбол, тенис и борба
 • 9 за жени: баскетбол, крос-кънтри, хокей на лед, голф, лакрос, футбол, софтбол, тенис и волейбол
 • Всички спортове се състезават на ниво NCAA Division I в Колониалната атлетическа асоциация

Ню Йорк

Изложение на мисията и целите

Университетът "Хофста" е частна институция, чиято основна мисия е да предоставя качествено образование на своите ученици в среда, която насърчава, развива и подкрепя ученето чрез свободния и отворен обмен на идеи за подобряване на човечеството. Университетът "Хофста" е изцяло ангажиран с академичната свобода и с предаването, развитието и запазването на знания за собствената си академична общност и за общността като цяло. Университетът "Хофста" предлага бакалавърски и магистърски програми, преподавани от научно-активен и професионално ангажиран факултет. Академичното съвършенство ръководи всичко, което Университетът предприема.

 • Бакалавърското образование на университета "Хофста" предоставя солидна основа в либералните изкуства и науки, предназначени да насърчават интелектуалното любопитство. Това широкообхватно образование развива студентското аналитично и критично мислене, укрепва комуникативните си умения (устно и писмено), насърчава междукултурните компетенции и предоставя информационна грамотност и технологични умения, които подготвят учениците да станат учащи през целия живот.
 • Университетът "Хофста" е посветен на предпрофесионалните, професионални, магистърски и докторски програми, които поддържат широк спектър от стремежи за кариера.
 • Университетът "Хофста" е посветен на набирането и запазването на висококвалифицирана и разнообразна академична общност от студенти, преподаватели, служители и администратори, които зачитат приноса и достойнството на всеки от своите членове.
 • Факултетът на университета "Хофста" се ангажира с високи постижения в преподаването, научните изследвания и обслужването. Университетът подчертава и подкрепя създаването и синтезирането на знания, както и разпространението им. Ние вярваме, че най-доброто образование за учениците е едно от информираните от учителите научни занимания.
 • Университетът "Хофста" се ангажира да осигури информационните и технологичните ресурси, необходими за ученето и напредъка в знанието.
 • Университетът "Хофста" се стреми да развива социалната и етичната отговорност на учениците, естетическата чувствителност, творчеството, емоционалното и физическото благосъстояние.
 • Университетът "Хофста" предлага образователни, съвместно учебни и културни програми и дейности, които подпомагат осъзнаването на местните, национални и глобални проблеми, насърчавайки студентите да бъдат активни граждани и да допринасят за техните местни, национални и глобални общности.
 • Университетът "Хофста" признава важната си роля в нашата местна общност и участие в по-широк национален и международен диалог. Ние предлагаме програми и търсим възможности, които взаимно се възползват от общността на Хофста и отвъд нашия университет.
Programs taught in:
Английски

Това училище също предлага:

MSc

HOFSTRA UNIVERSITY

Целта на тази програма е да развие висококвалифицирани професионалисти, способни лесно да се адаптират към динамичната компютърна област и да подготвят студенти, които се ... [+]

Целта на тази програма е да развие висококвалифицирани професионалисти, способни лесно да се адаптират към динамичната компютърна област и да подготвят студенти, които се интересуват от докторски изследвания в областта на компютърните науки или свързаните с тях области. Програмата осигурява солидна основа и широк спектър от компютърни науки и студентите могат да избират област на специализация. Избираеми курсове се предлагат в авангардни области, като извличане на данни и машинно обучение; Мрежи и мрежова сигурност; Разпределени, паралелни и мобилни компютри; Компютърна графика и компютърно виждане; изкуствен интелект; И биоинформатиката. Освен това се предлага курс за управление на софтуер за заинтересовани студенти, които желаят да заемат ръководни длъжности. Програмата завършва с опит, който може да бъде под формата на независим проект или магистърска теза.... [-]

Съединени Американски Щати Hempstead
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Съединени Американски Щати
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Hempstead
    )

)
1
September 2019
Full-time
Part-time
Online
Campus

Научете повече на английски

You Are Welcome Here

Hofstra University Campus Tour