Read the Official Description

За Училището

Намира се на пресечната точка на бизнеса, правителството и международните отношения, Джорджтаун Университета McDonough School of Business Развива принципни лидери, ангажирани да обслужват както бизнеса, така и обществото. Чрез глобалната ни перспектива ние подготвяме студентите да се състезават в днешната международна бизнес среда.

ДИФЕРЕНЦИЯТА НА ГЕОРГЕТАУМ МCDONOUGH

ГЛОБАЛНА ПЕРСПЕКТИВА

Сега повече от всякога светът се нуждае от глобални мислители. Ние подготвяме студентите да се докоснат до земята в днешната международна бизнес среда. Чрез глобално насочената учебна програма, факултет от цял ​​свят, обогатяващ възможностите в чужбина и достъпът само до Вашингтон може да предложи, ние гарантираме, че нашите студенти са готови да се състезават на световната сцена.

РИГОРОДНИ АКАДЕМИК

Нашата предизвикателна учебна програма е под надзора на разнообразен факултет, който включва учени от световна класа, ангажирани с пионерски изследвания, професионалисти, които имат корпоративен, неправителствен и държавен лидерски опит и предприемачи, които настаняват студенти, които искат да започнат бизнес. Ние предлагаме голямо разнообразие от програми за настаняване на всички видове студенти, от последните завършили колеж, които просто влизат в света на бизнеса на опитни професионалисти, които искат да преобразуват кариерата си.

КУЛТУРА НА СЪТРУДНИЧЕСТВОТО

Като се опираме на нашето йезуитско наследство, ние наблягаме на сътрудничеството върху конкуренцията, което води до благоприятна среда, която насърчава учениците да изграждат близки приятелства и да разширяват своето учене извън класната стая. Тази уникална атмосфера развива внимателни лидери, които се стремят не само да успеят в бизнеса, но и да окажат положително въздействие върху общността.

ОБЩНОСТТА НА ГЕОРГИТЕУС

Основана през 1789 г., Джорджтаун е най-старият католически и йезуитски университет в страната. Georgetown е основана на принципите на равенство йезуит, уважение и Кура personalis, или образованието на цялото лице, и същите тези ценности определят училището днес. Училището по бизнес Макдуноу расте от Училището по външна дейност през 1957 г. и чества 60-годишнината си.

Като се присъедините към общността Джорджтаун McDonough, вие ще получите достъп до повече от 179 000 Джорджтаунски възпитаници. Независимо дали служите на общността чрез доброволчески дейности, свързвайки се чрез програми като Hoyas Helping Hoyas или интервюиране с възпитаници за следващия си професионален ход, нашата професионална мрежа ще разшири възможностите ви. С повече от 220 години върхови постижения в образованието, всички училища в Джорджтаунския университет се радват на незабавно признание и на звездна репутация в целия свят.

ЛИДЕРИ

Училището по бизнес McDonough се ръководи от известни учени и професионалисти, които са признати за власти в своите области.

Запознайте се с Дийн Уилямсън

Рохан Уилямсън е междинният декан на университета в Джорджтаун Макдуноу, както и професор по финанси, както и Болтън Съливан и Томас А. Деан, председател на международния бизнес. Член на управителния съвет на McDonough в продължение на почти 20 години, Уилямсън играе неразделна роля в развитието и развитието на училището, като член на Академичния лидерски съвет, регионален координатор по финанси и като председател на Учебната програма по MBA И комисията за учебните програми на Училището по бизнес в Макдуноу.

Силна общност в университета и извън него

Традиция на академичните постижения и разнообразна подкрепяща общност насърчават ученето във и извън класната стая. В общността Джорджтаун Макдуноу е едно от уважение, приятелство и споделено чувство за мисия, която се простира отвъд Вашингтон, DC, кампус с мрежа от около 178 000 завършили.

Трансформирайки себе си, за да трансформираме света

Строгите академични програми на Джорджтаун Макдоноу се подкрепят от силна култура, която насърчава учениците да си сътрудничат, да изграждат близки приятелства и да разширяват своето обучение извън класната стая и извън университета. Като най-старата католическа институция за висше образование в страната, Джорджтаун е основан на принципите на йезуитите за равенство, уважение и култура на личността или за образованието на целия човек, а същите ценности определят училището днес.

Разнообразна група студенти имат възможност да се присъединят или да ръководят много организации в кампуса, да чуят от водещи ръководители на бизнеса и политици, които посещават университета, и да продължат възможностите за служба. Тъй като голяма част от учебната програма на бизнес училището се фокусира върху кохортите и ученето чрез опит, студентите имат множество възможности да си сътрудничат, докато работят в малки групи и учат в чужбина. Те се насърчават да се подкрепят помежду си в проучването на нови цели и постигането им.

Традиционният амфитеатър на Джорджтаун, разположен в сърцето на столицата на страната, е място за тихо отразяване и експозиция на известни фирми, законодатели, нестопански организации и институции, създаващи политики. Тази настройка дава възможност на учениците да разширят образованието си, като преследват стажове и възможности за кариера във Вашингтон.

Културата на Макдуноу се разпростира до глобалната си мрежа от около 160 000 възпитаници в Джорджтаун, които образуват тясна мрежа от колеги, приятели, ментори и лидери.

Programs taught in:
Английски

Това училище също предлага:

Магистър по изкуствата (MA)

Georgetown University’s McDonough School of Business

... [+]

Student опит

Admissions

Обикновено кандидатите работят в бизнеса, правителството, финансовите организации, многонационалните корпорации или неправителствените организации.

СРОК

[-]
Съединени Американски Щати Washington Чили Santiago Германия Frankfurt  + 2 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Съединени Американски Щати
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Washington
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Чили
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Santiago
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Германия
    )

  [5] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Frankfurt
    )

)
1
January 2019
Part-time
Online & Campus Combined

Научете повече на английски