Read the Official Description

история

Тулейн университет, основан през 1834 г., е един от най-уважаваните и селективни независими изследователски университети в Съединените щати. Училища и колежи Тулейн предлагат градуса в свободни изкуства, наука и инженерство, архитектура, бизнес, право, социалната работа, медицина и обществено здраве и тропическа медицина.

Университетът е член на престижния Асоциацията на американските университети, избрана група от 62-те водещи изследователски университети в САЩ и Канада с "виден програми на дипломанти и професионално образование и научните изследвания." Тулейн също е класирана от Фондацията Карнеги за напредък на преподаването като университет с "много висока научна дейност." От над 4300 висши учебни заведения оценени от фондацията, Тулейн остава в престижна категория, която включва само 2% от университетите в цялата страна.

Намира се в Ню Орлиънс, Тулейн води своя произход от Медицинския колеж на Луизиана, втората най-стара медицинско училище дълбокия Юг, която е основана през 1834 година. До 1847 г. в Медицинския колеж е част от новосъздадената публична институция, в Университета на Луизиана.

Тулейн очертава като частен университет през 1884 г., когато публичен университет на Луизиана е реорганизирана и кръстен в чест на благодетел Paul Тулейн, богат търговец, който дари повече от 1 милион долара в земя, пари и ценни книжа "за популяризиране и насърчаване на правата на интелектуална, морална и промишлено образование. "Родом от Принстън, Ню Джърси, Paul Тулейн беше направил богатството си в Ню Орлиънс и неговия подарък изрази благодарността си към този южен град на река Мисисипи. През 1886 г., H. Sophie Newcomb Memorial колеж е създадена за жени, като част от университета. Newcomb-Тулейн College днес записва всички студенти в университета.

Тулейн преместен на сегашното му кампуса на St. Charles Avenue през 1894. Тулейн университет Health Sciences център в центъра на Ню Орлиънс The включва Училището по медицина и училище за обществено здраве и тропическа медицина, докато National Primate Research Center на Тулейн е в Covington, La.

Изследвания в много дисциплини са процъфтявали в Тулейн чрез създаване на центрове като Stone център Roger Тейър за латиноамерикански изследвания, Близкия American Research Institute, Тулейн / Xavier Центъра за Bioenvironmental Research, на Мърфи институт, Cancer Center в Тулейн, на на на Тулейн Център за генна терапия и College институт Нюком.

През есента 2005 г., Тулейн закален урагана Катрина, най-лошото природно бедствие на нацията. Обновена Тулейн излезе от бурята като силна институция, фокусирана върху един изключителен Бакалавърския програма допълнен от превъзходни завършил, професионални и изследователски програми, базирани на исторически силните на университета и отличителни особености.

Програми Тулейн са били оформени от опита на университета с урагана Катрина, предоставяща преподаватели, служители и студенти с безпрецедентни възможности изследвания, обучението и в общността услуги.

Опитът Катрина също информира за бъдещата посока на институцията. През 2010 г. президентът Коуен обяви старта на кампанията "Тулейн оправомощава", усилие, което ще подпомогне усилията на университета, за да насърчават социалните иновации и да се развиват на следващото поколение на общността е привърженик на граждани и лидери.

Факти

Тулейн университет е един от най-престижните образователни и изследователски институции в страната. Основана през 1834 година в Ню Орлиънс, Тулейн предлага градуса по архитектура, бизнес, право, хуманитарни науки, медицина, обществено здраве и тропическа медицина, науки и инженерство и социална работа.

Девиз

Non Сиби, СЕД СУИС, се превежда като "не за самия себе си, но за собствената си."

Основател Дати

1834, като Medical College на Луизиана 1847, Medical College слива с Университета на Луизиана 1884, Луизиана законодателната разрешава образователен фонд Тулейн да реорганизира Университета на Луизиана, като частна институция и да го преименувате Тулейн университет на Луизиана

Академични Отдели

Ректор и старши вицепрезидент по учебната работа, Michael A. Bernstein Newcomb-Тулейн College, James Макларън, декан AB Freeman Училище за бизнес, Ira Соломон, декан Училище по архитектура, Kenneth Schwartz, декан Училище за да продължи обучението, Richard A. Marksbury, декан Училище на закона, David D. Meyer, декан Училище за либерални изкуства, Carole Haber, декан Училището по медицина, Lee Hamm, декан и старши вицепрезидент Училище за обществено здраве и тропическа медицина, Pierre Buekens, декан Училище за наука и инженерство, Никола Й. Алтиеро, декан Училище за социална работа, Роналд Д. Marks, декан

Кампуса

Uptown кампус Тулейн включва 110 дка и 92 сгради, жилищно-голямата част от своите училища и колежи. The F. Edward Хъбърт изследователски център, в близост до Belle Chasse, La., Предвижда изследователски съоръжения в областта на медицината и на околната среда, свързани с поведението и компютърни науки. Училището за да продължи обучението има сателитни кампуса в Elmwood Business Park в Джеферсън Париш, La., Билокси, мис., И в Медисън, г-це. Здравни науки кампуса на града има няколко дивизии: Факултет по медицина, Факултет по обществено здраве и тропическа медицина, Медицински център Тулейн и технологични услуги. Кампусът North Shore е дом на Тулейн National Primate Research Center в Covington, La на. The AB Freeman Бизнес училище предлага програми Изпълнителни и Professional MBA в своята сателитна кампус в Хюстън, Тексас.

Libraries

Основните Howard-Тилтън Memorial Library къщите на Американската библиотечна латински и Maxwell фонотеката на. The Rudolph Матас библиотека се намира в Училището по медицина. Специалния Колекции споровете в Jones Hall включва Hogan Jazz архив, Югоизточна Архитектурен архив, Университет Архиви, редки книги и ръкописи и Луизиана колекция. Други библиотеки включват архитектура, ботаника, бизнес, право, математика, естествена история, примат изследвания, расовите отношения и етническата история и изследвания на жените.

Programs taught in:
Английски

Това училище също предлага:

Магистратура

A. B. Freeman School of Business

Master of Business Analytics * е 10-месечна, 36 кредитна програма, която ще ви подготви да преведете големи количества сложни данни в управляема информация и да направите ... [+]

Магистър по бизнес анализи

Master of Business Analytics * е 10-месечна, 36 кредитна програма, която ще ви подготви да преведете големи количества сложни данни в управляема информация и да направите решения, задвижвани от данни. Тъй като събирането и анализирането на данни в реално време се превръщат в основни компоненти на бизнеса, търсенето на тези умения на пазара избухва.

Факултетът от световна класа предоставя строга техническа и количествена основа, основана на практическото приложение на бизнес аналитиката. Избирателните програми в есенните и есенните семестъри позволяват на студентите да приспособят програмата, за да изпълнят своите цели в кариерата.... [-]

Съединени Американски Щати New Orleans
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Съединени Американски Щати
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => New Orleans
    )

)
1
A. B. Freeman School of Business

Успехът в счетоводната професия предполага нещо повече от счетоводна експертиза. Тя изисква безкомпромисни етика, аналитично мислене, осъзнаване на културни нюанси и ефек ... [+]

Капитаните на счетоводството

Успехът в счетоводната професия предполага нещо повече от счетоводна експертиза. Тя изисква безкомпромисни етика, аналитично мислене, осъзнаване на културни нюанси и ефективна комуникация. The Тулейн майстори на програма Счетоводство (MACCT) подготвя студентите по всички тези фронтове и да ги осигурява с главата започне да се превърнат в лидери в счетоводната професия.... [-]

Съединени Американски Щати New Orleans
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Съединени Американски Щати
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => New Orleans
    )

)
1
A. B. Freeman School of Business

Учебната програма е разработена от преподаватели, които са специализирани в областта на енергетиката и от професионалисти, които работят с нашите преподаватели и наемат н ... [+]

Капитаните на управление в енергетиката Преглед на програмата Учителят по мениджмънт в енергийната програма (MME) е 10 месеца пълна програма време, започващ всяка юли. Идеални кандидати имат солидни академични среди в количествени специалности като счетоводство, бизнес, компютърни науки, икономика, инженерство, финанси, математика, или науки. Учебната програма е разработена от преподаватели, които са специализирани в областта на енергетиката и от професионалисти, които работят с нашите преподаватели и наемат наши студенти. Специализирани курсове включват отчитане на енергията, анализ на данни за енергетиката, енергийната икономика, инвестиционно банкиране, енергийната моделиране, управление на енергията на портфейла, управление на енергията на риска, енергийна стратегия, както и търговия с енергия. Курсовете на енергетиката и финансите се обучават в нашата $ 3,000,000 търговски център долар, който е оборудван с водещи в индустрията технологии, бази данни и софтуер за търговия от търговия Technologies, Thompson Reuters Морнингстар, MathWorks и 1Derrick. Завършилите програмата са готови да търсят възможности за кариера с енергийни компании, банки, търговски организации, помощни програми, ISOs, финансовите услуги и консултантски фирми, както и регулаторни агенции. Учебен план ... [-]
Съединени Американски Щати New Orleans
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Съединени Американски Щати
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => New Orleans
    )

)
1
September 2019
Full-time
10 
Campus

Научете повече на английски
A. B. Freeman School of Business

Десет месеца господар на програма за управление е предварително опит бизнес степен предназначена за изграждане на вашия студентски изследвания, като ви дава възможност да ... [+]

Капитаните на Управителния

Днешния пазар на труда е ожесточена, и то продължава да се променя и да се развива. Десет месеца господар на програма за управление е предварително опит бизнес степен предназначена за изграждане на вашия студентски изследвания, като ви дава възможност да преследват по-широк спектър от кариери. Усилване на умения и увереност, необходими за справяне с възможностите за бизнес, анализира проблемите и да се предложат работещи решения. Открояват на пазара, както и задвижване на кариерата си по-нататък.... [-]

Съединени Американски Щати New Orleans
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Съединени Американски Щати
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => New Orleans
    )

)
1
September 2019
Full-time
10 
Campus

Научете повече на английски
A. B. Freeman School of Business

Магистър по финанси (MFIN) Програма на Фрийман е 11-месечно или 18-месечната програма на пълен работен ден, предназначен за наскоро завършили с ограничен или никакъв проф ... [+]

Капитаните на финансите Преглед на програмата Магистър по финанси (MFIN) Програма на Фрийман е 11-месечно или 18-месечната програма на пълен работен ден, предназначен за наскоро завършили с ограничен или никакъв професионален опит търсят кариера в областта на финансите. Завършилите програмата са готови да се насочат към кариера в широк кръг от области в рамките на финансиране, включително: корпоративните финанси, акции, фиксирана доходност, деривати, управление на активи, финансиране със заемен капитал, хедж фондове, фондове за рисков капитал, частния капитал, частно банкиране, Финансово консултиране , публичните финанси и финансови отдели на големи корпорации. Програмата е създадена и преподава от Freeman финансите преподаватели, които са международно признати за своите изследвания в областта на корпоративните финанси и инвестиции. Курсовата работа обхваща основните курсове по финанси и счетоводство и способността да се вземат в рамките на избираеми област на интерес, като например енергетиката, инвестиционно банкиране, управление на активи, или Real Estate на студента. Програмата Тулейн MFIN предлага и енергетиката Специализация или банкови и финансови услуги специализация. Докато учебната програма се предоставя задълбочена проучване за анализ на собствения капитал, оценка, анализи с фиксирана доходност, деривати, и управлението на риска, учениците също са в състояние да засили техническата експертиза, разработен в класната стая чрез участие в курсове, които осигуряват реалния свят опит като Дарвин Фенър Student управляван фонд и Фриймън Доклади програма Equity Анализ. Центърът за управление на Freeman Кариера работи с ученици в програмата, за да се развиват професионално възможности. Уникални Фрийман събития като Фрийман Days в Ню Йорк, Хюстън, Чикаго и Ню Орлиънс помогне на... [-]
Съединени Американски Щати New Orleans
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Съединени Американски Щати
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => New Orleans
    )

)
1
September 2019
Full-time
11 - 18 
Campus

Научете повече на английски

Tulane Accounting

Tulane Energy

Finance at Tulane

Field Trip to Century Offshore Platform

Tulane MBA