Read the Official Description

Първият частен университет в Кралство Бахрейн, за да се постигне HEC акредитация

The Royal университет за жени (RUW) е първият частен, построен за целта, международен университет в Кралство Бахрейн, посветен изцяло на образоването на жените. RUW осигурява комфортна среда, в която да се създаде лидери, развиват ярки личности, създателите на динамични решения, независими мислители и общността в съзнание индивиди. Основният акцент е върху академичните постижения и личностно развитие. първоначалните програми RUW степен са проектирани в сътрудничество с две реномирани университети, McGill University в Канада и Middlesex University във Великобритания

Royal университет за жени

Нашата мисия

За да предложим на нашите студенти възнаграждаване и предизвикателна мултикултурна учебна среда, която отглежда силни, добре заоблени личности, насърчава лидерство, и изгражда характер, социално съзнание и общността. За да се реализира нашия ангажимент за преподаване, обучение, изследвания и услуги чрез дейностите на всички членове на общността университет.

Нашата визия

The Royal университет за жени ще се превърне в регионален лидер в академични постижения на жените. Програми и практики, които отговарят на международните стандарти, ще се подготвят нашите възпитаници да станат лидери, които са ангажирани членове на своето общество, показващи инициатива и пожизнени навици на живот и индивидуално развитие. завършат RUW ще бъдат креативни, по-уверени и напред мислене.

Royal университет за жени

Стипендии

В съответствие с ангажимента си за осигуряване на по-високо образование за жени, Royal университет за жени предлага финансова помощ на правоимащи ученици. Тази помощ е на разположение на учениците, за които достъпът до висше образование може да бъде възпрепятствано поради финансови ограничения. Студентите ползват от подкрепа чрез програмата за финансова помощ са длъжни да поддържат кумулативен GPA през целия си курс на обучение. Предоставяне на финансова помощ се регулира чрез критерии, определени от Съвета на настоятелите RUW.

RUW предлага ограничен брой финансови помощи в началото на всяка учебна година:

 • Кандидатите, отговарящи на условията за RUW финансова помощ трябва да покажат доказателство за високото академично стоене в тяхната гимназия клас. ще бъдат разглеждани само кандидати със средно образование средно на 85% и по-горе. * Високи академични степени не гарантират финансова помощ.
 • RUW финансова помощ покрива само одобрена процент над само таксите за обучение.
 • RUW предлага финансова помощ под формата на частични стипендии за таксите за обучение в зависимост само на писмена жалба и доказателствата условие.
 • Комитетът за стипендия ще оценява всяка молба по своя собствена заслуга и да отправя препоръки.
 • От кандидатите се изисква да следват процедурата по обичайния прием чрез подаване на всички необходими документи, заедно с писмо искане обяснявайки им финансово състояние.
 • Службата на секретаря ще отговаря за проследяване с кандидата и да информира заявителя относно окончателното решение.
Royal университет за жени

Правила за прием

RUW Прием политика следва указанията на Бахрейн висше образование. За всяка програма предлагат на RUW, има специфични изисквания за участие. Допускане до програма за изследване се основава на академичния успех на гимназията степени на жалбоподателя. На езика на преподаване в RUW е английски.

 • Покажи доказателства, че е успешно завършено средно образование или тяхната равностойност в Кралство Бахрейн или в чужбина, удостоверено от Министерството на образованието, Кралство Бахрейн (МИ).
 • Покажи доказателства за минимално ниво на владеене на английски език.
 • По-долу са примери за международно акредитирани тестове на английски език със съответните нива на компетентност, изисквана съгласно RUW: IELTS цялостната лента 5.5. TOEFL хартиен носител 513; На базата на компютър 183; Интернет-базирани 65
 • Някои програми могат също така да изискват от кандидатите да вземат интервю и / или да представят допълнителни документи.
 • Всички документи, включени в заявлението за допускане стават собственост на RUW.

Необходими Удостоверенията

Много е важно, че студентите получават редица атестации на официалните документи, преди или по време на процеса на прилагане на RUW. Удостоверенията са задължителни, тъй като те са необходими от Съвета за висше образование на Министерството на образованието в Бахрейн.

Държавни и частни висши училища на други държави: трябва да подпечата техните "оригинални сертификати СОУ" със следния текст:

 • Гимназия
 • Министерство на образованието на издаващата страна
 • Бахрейн посолство в тази страна
 • Министерство на външните работи в тази страна

Жилище

Резиденцията се намира в кампуса RUW и достъпна само за жени. Той предлага просторни и комфортни единични и двойни единици, с чудесен изглед към Университета и долината Riffa. Има двадесет контролиране на достъпа до Campus четири часа охрана, но студентите са свободни да идват и си отиват като техните графици позволяват.

Royal университет за жени

Офис на учебната дейност

Службата по учебната дейност е дом за международни студенти и предоставя различни услуги. OSA организира дейности за ученици (екскурзии) и ръководи нашите изключителни съоръжения.

RUW Clinic

Royal университет за жени

RUW се ангажира за здравето и безопасността на студентите и персонала. На пълно работно време медицинска сестра управлява добре оборудван Campus клиника, разположена в приземния етаж на Студентски център. Сестрата също е обучен да реагира на извънредни ситуации навсякъде на територията на колежа.

Социален работник също е на разположение в клиниката на колежа. Социалният работник е отговорен за емоционалното благополучие на всички студенти. Тя следи кампуса дейности и помагат на студентите да се справят с лични и междуличностни проблеми.

Студентски център

Студентски център RUW намира в средата на кампуса предлага няколко услуги за студенти, включително студент клиника, а само за жени молитва стая и Меджлиса само за студенти.

Кафенета и ресторанти

Има няколко кафенета и ресторанти предлагат на територията на колежа.

Royal университет за жени

Спортен център

RUW е горд да даде на студентите и посетителите с модерен спортно-възстановителен съоръжение. Учениците също могат да се възползват от красиви, луксозни СПА съоръжения, такива като сауна и парна баня. A отопляем басейн двадесет и пет м побира уроци по различни стилове плуване под надзора на квалифициран инструктор. А добре оборудвана зала за аеробика предлага най-новите машини да поддържа тялото и ума е удобно. Студентите също имат достъп до танцово студио с огледала с пълна дължина, тенис на маса, билярд или джаги. The учащи управлявана клубове в футбол и баскетбол подкрепа получите от един треньор.

Royal университет за жени
Programs taught in:
Английски

Това училище също предлага:

Магистратура

Royal University for Women

Създаване на Колежа по изкуство и дизайн, като специализиран център за научни изследвания за управление на проект. ... [+]

Създаване на Колежа по изкуство и дизайн, като специализиран център за научни изследвания за управление на проект. [-]
Бахрейн Riffa
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Бахрейн
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Riffa
    )

)
1
September 2019
Full-time
Part-time
36 
Campus

Научете повече на английски
Royal University for Women

Изисквания за възлагане Която отговаря на всички условия, предварително определени в правилника за магистърската програма. ... [+]

Изисквания за възлагане Която отговаря на всички условия, предварително определени в правилника за магистърската програма. [-]
Бахрейн Riffa
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Бахрейн
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Riffa
    )

)
1

Royal University For Women الجامعة الملكية للبنات

Royal University for Women - RUW
Address
GATE 366 MUASKAR HIGHWAY WEST RIFFA 942 KINGDOM OF BAHRAIN
Riffa, Southern Governorate, Бахрейн
Website
Phone
+973 1776 4444