Стипендии

Стипендиите са финансови награди, предлагани от университети или други образователни организации за финансова подкрепа на студентите по време на обучението им. Стипендиите се отпускат при финансови нужди, академични способности, обществено благо, спортни или артистични способности или комбинация от горните.

Някога вярвали ли сте, че можете да имате пълен контрол над студентския си живот?

Вече можете — с модела за онлайн обучение на IU — да решите кога и как да учите!

И ако сте любопитни кога започва следващият семестър, имаме още добри новини: можете да започнете своето образование, когато и откъдето пожелаете и да получите до 50% отстъпка от таксите си за обучение.

IU Международен университет за приложни науки е в челните редици на онлайн обучението повече от 10 години. И затова направиха ученето възможно отвсякъде и по всяко време. Независимо дали е свързан с Данни и ИТ, или с Бизнес и мениджмънт, вашият кампус вече е на една ръка разстояние. Обучението и изпитите са на ваше разположение денонощно — в уюта на дома или в любимото кафене.

Това е истинско образование, разработено, за да отговори на действителните нужди на студентите през 2022 г.

Стипендии от Keystone за студенти

Keystone Academic Solutions предлага стипендии за бакалавърски програми на студенти по целия свят. Тези стипендии се предлагат на студенти, които имат добри академични постижения и силна мотивация да трансформират света чрез обучението си. Запишете се тук, за да получавате актуализации кога ще бъдат обявени следващите стипендии!

Стипендии от Keystone за завършили

Keystone Academic Solutions предлага следдипломни стипендии на студенти по целия свят. Тези стипендии се предлагат на студенти, които имат добри академични постижения и силна мотивация да трансформират света чрез обучението си. Запишете се тук, за да получавате актуализации кога ще бъдат обявени следващите стипендии!