MSc Програми в Финансово инженерство в Сингапур за 2024

Филтри

Филтри

  • MSc
  • Икономически изследвания
  • Финанси
Области на обучение
  • Икономически изследвания (0)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MSc Програми в Финансово инженерство

Магистър по финансово инженерство ще даде на студентите знания, за да започне кариера във финансовата индустрия. Тя ще позволи на студентите да решават проблеми и предизвикателства на финансите света днес. Завършилите специалността могат да работят в инвестиционни банки, търговски банки и други части на индустрията по целия свят.

Singapore (新加坡) е град-държава в Югоизточна Азия. Основана като британска колония търговия през 1819 г., след обявяването на независимост тя се превърна в една част на света "е най-проспериращите страни и се гордее света " най-натоварените пристанище ите. Сингапур има шест национални университети и обикновено се възприемат положително и привлича обменя студенти от всички краища на света.

Магистратурите по естествени науки или MSc са образователни програми, които съответстват на международен стандарт, и осигуряват на студентите необходими знания в съответна област на знания. Повечето магистърски програми MSc продължават до две години, след което завършилите може да продължат образованието или да изграждат професионална кариера.