27 MSc Програми в Финанси и банково дело 2024

Филтри

Филтри

  • MSc
  • Икономически изследвания
  • Финанси
  • Финанси и банково дело
Области на обучение
  • Икономически изследвания (27)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MSc Програми в Финанси и банково дело

Магистърска степен, или MSc, е академична степен, че училищата възлагат на студентите, които завършват модерна програма на обучение след тяхната програма за бакалавърска. Една програма MSc осигурява допълнителна фокус за студенти, които се надяват да продължат да развиват своето разбиране и умения, които се прилагат за бъдещите си цели. Завършилите тази програма като цяло имат достъп до по-големи възможности за работа и финансов успех.

Какво е магистър по финанси и банково дело? Студенти от магистърска степен по финанси и банково дело програма могат да прекарат една или две години, за да завършат образованието си. Те могат да изберат една област на специализация като International Money или Banking и риск. Курсовете могат да обхващат теми като икономическите функции на банките, регулиране и управление на риска, световната банкова индустрия, и богатство канали. Други теми могат да се фокусират върху фондовия пазар, международна банкова или изследвания във финансовото управление.

Има някои значителни ползи на завършване напреднал степен по финанси и банково дело. Докато по-голяма финансова комфорт е важно предимство, че не е единствената полза. Експозицията по отношение на въпроси като студент разработва ниво на разбиране, което подобрява реални житейски опит и завършване на магистърската програма често даде завършил ниво на достоверност, че други специалисти не могат да имат.

Разходите, свързани със завършване на магистърска степен по финанси и банково дело програма са различни от едно училище в друго. Кандидат-студентите трябва да помнят, че училищата са разположени по целия свят и това може да има голямо влияние върху разходите.

Завършилите магистърска степен по финанси и банково дело програма са готови да споделят важни прозрения в инвестиции. Завършилите трябва да имат опит в анализирането на пазарно поведение, на микро или макро-мащаб.Възможности за работа могат да включват позиции в международни корпорации, държавни учреждения, банки, изследователски офиси, и др. Завършилите често обикновено имат голям избор, когато става въпрос за позициите, които те държат и тяхната работна среда.

&nbsp

За да се идентифицират и да се прилага към програмата, която изглежда най-добре, да преглеждате информацията, предоставена в листингите програмата и попълнете Формуляр за повече информация. Търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване в главната форма.