29 MSc Програми в Управление на транспорта 2024

Филтри

Филтри

  • MSc
  • Транспорт и логистика
  • Транспорт
  • Управление на транспорта
Области на обучение
  • Транспорт и логистика (29)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MSc Програми в Управление на транспорта

Ако искате да разширите знанията си и да придобият умения, които са необходими в работната сила, а след това магистър на науките (MSc) може да бъде за вас. Можете да изберете една специализирана програма, която се отнася до вашия път в кариерата си и Бакалавърския проучвания. В няколко кратки години, ще бъдат по-пригодни за заетост.

Какво е MSc в Транспорт Management? Това е специална програма за студенти, които имат интерес към веригата за доставки, авиация, логистика и др. По време на програмата, ще научите законите и подзаконовите актове, които се отнасят до транспортирането на стоки по целия свят. Вие също така ще научите и други важни принципи, като веригата за доставки и управление на логистиката. Много програми и преподават на учениците за системи за контрол на инвентара. Тези програми обикновено са гъвкави, и често има различни начални дати, за да се настанят на заинтересованите студенти.

Магистър на науките може да ви предложи много ползи.Вие ще имате концентрирани умения, за да помогне на компаниите с необходимите задачи. Много студенти печелят по-високи заплати, след като се дипломират. В допълнение, това, което учат в училище ви помага да се класира за работни места по целия свят.

Цената на училище варира в зависимост от това кой университет сте присъстват. Въпреки това, повечето студенти считат, че разходите да се струва, че в дългосрочен план.

След като се дипломира с магистърска степен, ще бъдат квалифицирани да работят в логистичните отдели на компании по целия свят. Тъй като имате магистърска степен, то е вероятно, че ще получите по-висока заплата и работи в областта на управлението. Много от завършилите работят и нито за фирми, които са посветени на управлението на транспорта или за корабните дружества.

&nbsp

Ако смятате, че тази кариера път звучи привлекателно, то тогава е добра идея да се търсят различни възможности за онлайн програма.Тъй като има множество университети по целия свят, че е разумно да изберете една, която предлага програма, благоприятна за вашите нужди. Търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване в главната форма.