Свържете се директно с училищата - Сравнете 18 MSc в Управление на вериги за доставки в Съединени Американски Щати 2023

18 MSc Програми в Управление на вериги за доставки в Съединени Американски Щати 2023

Преглед

Студентите в програмите за управление на веригата за доставки могат да открият процесите на придвижване на материални запаси, суровини или готови продукти между местата за съхранение, продажби и покупки. Те могат да бъдат оборудвани за надзорни роли, тъй като те са обучени в регулирането и загрижеността за търсенето и предлагането.

САЩ остават най-популярната дестинация в света за международни студенти. Университетите в САЩ доминират в световните класации и страната също предлага голямо разнообразие от вълнуващи места за обучение. Системите на държавните университети са частично субсидирани от държавните правителства и може да имат много кампуси, разпръснати из щата, със стотици хиляди студенти.

Магистратурите по естествени науки или MSc са образователни програми, които съответстват на международен стандарт, и осигуряват на студентите необходими знания в съответна област на знания. Повечето магистърски програми MSc продължават до две години, след което завършилите може да продължат образованието или да изграждат професионална кариера.

Научете повече

Филтри

  • MSc
  • Съединени Американски Щати
  • Управленски науки
  • Управление на вериги за доставки
Области на обучение
  • Управленски науки (18)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение