Keystone logo

38 MSc Програми в Транспорт и логистика Управление на вериги за доставки в Великобритания за 2024

Филтри

Филтри

  • MSc
  • Великобритания
  • Транспорт и логистика
  • Управление на вериги за доставки
Области на обучение
  • Транспорт и логистика (38)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MSc Програми в Транспорт и логистика Управление на вериги за доставки

Студентите в програмите за управление на веригата за доставки могат да открият процесите на придвижване на материални запаси, суровини или готови продукти между местата за съхранение, продажби и покупки. Те могат да бъдат оборудвани за надзорни роли, тъй като те са обучени в регулирането и загрижеността за търсенето и предлагането.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Магистратурите по естествени науки или MSc са образователни програми, които съответстват на международен стандарт, и осигуряват на студентите необходими знания в съответна област на знания. Повечето магистърски програми MSc продължават до две години, след което завършилите може да продължат образованието или да изграждат професионална кариера.