5 MSc Програми в Технологии и инженерство 2024

Филтри

Филтри

 • MSc
 • Професионални науки
 • Технологии и инженерство
Области на обучение
 • Професионални науки (5)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  MSc Програми в Технологии и инженерство

  Магистърът на науките е завършил. Подобно на другите магистърски програми, студентите трябва първо да завършат бакалавърска степен. Често MSc се фокусира върху области на обучение в медицината, науката или математиката. Студентите на пълен работен ден могат да завършат програмата за една до две години.

  Какво представлява магистърска степен по технологии и инженерство? Тази дипломна програма е разработена, за да разгледа новите технологии, за да запознае студентите с решаването на проблемите, необходими за работа с нови постижения. Курсовете ръководят участниците във връзка с технологиите и практическите приложения. Курсовете могат да бъдат проектирани около лекции, научни проекти и дискусии. Всеки университет може да има различни изисквания за степента, но курсовете могат да бъдат подобни на стратегическите технологични иновации, биомедицинската наука, зелените технологии, нанотехнологиите и алтернативните енергийни източници.

  Тази област на обучение е от полза, защото създава завършилите с креативни нагласи и умения за критично мислене, необходими за осъществяване на иновационни промени и развития. Студентите могат да усъвършенстват своите комуникационни и организационни умения, които могат да помогнат в кариерата и ежедневието си.

  Ако учениците искат да научат обучението на техническо и инженерно инженерство, те трябва да се свържат с училището, на което искат да присъстват. Определянето на цената е трудно, защото може да се промени от училище в училище и от година на година.

  Мощното впечатление на професионализма в студентите с тази степен открива разнообразни възможности за кариера след дипломирането. Много производители и правителствени агенции са склонни да наемат хора с този образователен фон. Завършилите се заемат роли, включително мениджъри по осигуряване на качеството, инженери по инсталации, директори за разпространение, мениджъри на инвентар и контрол на производството, администратори на бази данни и инженери в областта. Някои студенти могат да изберат да продължат образованието си, вместо да влязат в работната сила.

  Учениците могат да вземат курсове за магистърска степен по технологии и инженерство в университети по света или онлайн. Разберете дали това е правилният курс, като потърсите програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.