25 MSc Програми в Лидерство в образованието 2024

Филтри

Филтри

  • MSc
  • Педагогика
  • Лидерство в образованието
Области на обучение
  • Педагогика (25)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MSc Програми в Лидерство в образованието

Когато студентът завърши бакалавърска степен, той или тя може да обмисли придобиването на магистърска степен, за да придобие по-критични знания в областта на математиката, науката или социалната наука. Този тип степен може да доведе до по-високи заплати кариера или докторска степен програми.

Какво представлява магистърският език в образователното лидерство? Образователното ръководство е област на обучение, която се стреми да инструктира учениците за ефективни образователни теории и реализации, за да се популяризира успехът на студентите от К-12. Много програми в тази област включват курсове по лидерските практики и училищното управление, за да помогнат на дипломираните студенти да станат по-ефективни преподаватели. Тези програми често се съсредоточават върху оценяването на различните системи за обучение, разработването на нови учебни планове и изграждането на силни етични стандарти за подпомагане на подобряването на училищата.

Учениците в областта на образователното лидерство често оформят силни критически мислене и умения за оценка. Придобиването на магистърска степен по този предмет може също така да изгради усъвършенствани умения за комуникация, за да помогне с нуждите на учениците.

Цената на магистърската наука може да варира в зависимост от училището или университета, предлагащи програмата. Студентите се насърчават да се свързват с отделни училища, за да научат повече за изискванията за обучение и приемане.

Студентите с магистърска степен по образователно лидерство могат да се окажат квалифицирани за различни професионални позиции в областта на образованието. Тези позиции варират от ранното образование до колегиалното ниво, с акцент върху ръководните роли. Възможни позиции на ниво начално училище включват главни, надзиратели, разработчици на учебни планове, специалисти в областта на образованието, областни служители и др. На университетско ниво студентите могат да вземат под внимание позиции като дикан на обучение, директор по приемни длъжности, програмен директор и много други. Студентите с тази степен са преследвали и кариера в частни, обществени и чартърни училища.

Студентите могат да преподават магистърска степен по образователно лидерство в редица университети и колежи по целия свят. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.