13 MSc Програми в Подготовка на учители 2024

Филтри

Филтри

  • MSc
  • Педагогика
  • Педагогика
  • Подготовка на учители
Области на обучение
  • Педагогика (13)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    MSc Програми в Подготовка на учители

    Студентите могат да получат MSc, след като посещават редица задължителни курсове в своята област. Известен също като магистър, това е следдипломна квалификация, която дава възможност на студентите да се възползват от основата, която вече е предоставила бакалавърската си степен.

    Какво представлява един MSc в обучението на учители? Тази степен ръководи студентите чрез по-интензивен учебен опит, насочен към изграждане на солидна теоретична основа в образователните въпроси. По време на редица задълбочени курсове студентите могат да получат по-добро разбиране на научните изследвания и дизайна на образованието, за да създадат по-добри учебни планове и модули за обучение на инструктори. Това обикновено включва проучване в областта на психологията, междукултурното образование, професионалното и продължаващото образование, училищното развитие и образователната политика.

    Умения като културна чувствителност, критично мислене и работа в екип могат да бъдат усъвършенствани през цялото това учене. Тези умения със сигурност са полезни в кариерата на учителите, но те също така са полезни в ежедневния живот на учениците, тъй като те предлагат по-добър начин за подход към голям брой ситуации за постигане на целите.

    Цената за изграждане на тези умения е под формата на курсова подготовка, която се променя от училище в училище. Тъй като тези курсове може да отнеме до две години, студентите, желаещи да участват в програми за обучение, трябва да проучат разходите в избраните институции, за да планират съответно своите финанси.

    Както е случаят с много специалности в областта на образованието, един MSc в обучението на учители може да се приложи към различни възможности за кариера след дипломирането. Завършилите може да са в състояние да навлязат в кариери, като училищен принцип, училищен администратор, инструктор за специални обучения, образователен координатор, училищен съветник, кариерно консулство, образователен консултант, кариерен треньор, дизайнер на учебна програма или разработчик на съдържание. Всяка от тези възможности за заетост се фокусира върху различен аспект от областта на образованието.

    Независимо дали планирате да посещавате часовете си на пълен работен ден или ще се занимавате с труден работен график заедно с вашите курсове, намирането на чудесно учене е лесно с онлайн, местни или международни училища. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.