3 MSc Програми в Планиране на развитието 2024

Филтри

Филтри

  • MSc
  • Бизнес проучвания
  • Недвижими имоти
  • Планиране на развитието
Области на обучение
  • Бизнес проучвания (3)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    MSc Програми в Планиране на развитието

    Първи Магистър е отличен начин да се вземе своето обучение на професионално ниво. След приключване на програмата студент, сериозни студенти трябва да обмислят продължаване на образованието наистина да имаме преднина в областта. Това повишава тяхната пригодност за заетост и по-късните им шансовете за получаване на промоции.

    Какво е магистърска степен по планиране на развитието и как е тази степен уникална? Има много категории, които попадат в обхвата на този фокус. Най-често това е развитието на селските райони, но може да включва планиране корпоративни, селскостопанска, или гражданско строителство. По същество, специализирани в тази област салда пространствено инженеринг и управление. Тази дейност помага обогати състоянието на живот на милиони жители.

    Проучване планиране на развитието е много полезно, защото за това как експанзивна областта е. Има аспекти на социалната наука, бизнес, архитектура и науката.Освен това, критично мислене и управленски умения са високо приоритетни, така че можете да получите по-голям набор от умения, за да ви помогне в бъдещата си кариера.

    Програмите, които могат да ви помогнат да получи диплома в тази област се различават по отношение на разходите до голяма степен. Всички Вашият избор на университет, програма, онлайн или офлайн класове, и дори страната ви учат в ще се променят финансовата инвестиция, която е свързана с донесла своя господар 'S. Не забравяйте да вземете време за изследвания опциите си преди да се запишете.

    Докато кариерата фокуса за магистър по планиране на развитието е сравнително тесен, различните възможности са огромни. Трябва да очаквате да си намеря работа като проектант или организатор, но е възможно да бъде заето от правителствени или неправителствени организации. Когато търсите работа, можете да се подпомогне развитието на местните общности, индивидуални проекти за корпорации, или дори цели региони. В допълнение към тази работа, също така е възможно да се специализират като консултант или оценител.

    Ако ви се иска да направи кариера от развитието на планиране е необходимо да се започне проучване си висше образование в тази област веднага. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.