15 MSc Програми в Управление на качеството 2024

Филтри

Филтри

  • MSc
  • Управленски науки
  • Управление на качеството
Области на обучение
  • Управленски науки (15)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

      MSc Програми в Управление на качеството

      Изкарва Магистър (MSc) степен е високо възнаграждение академична цел, която определя ученици до работят като експерти в своите области на изследване, което води до учене през кариерата и възможността за постигане на докторска степен.

      Един студент може да избере да печелят магистърска степен по управление на качеството, която е в степен, която се фокусира върху системите за качество, управление на развитието и подобряване на качеството. Общата образование включва обучение за международните бизнес среди, финанси, управление на хора, планиране и изпълнение създава системи за устойчиво управление. Студентите могат да се фокусират върху една специалност те са страстни за, като безопасността на храните и за управление на качеството или аналитична наука с научни изследвания и управление на качеството.

      Ползите от избора, за да спечелиш магистърска степен по управление на качеството са разнообразни. Студентите, най-вероятно ще се учат да управляват ефективно среди, хора и ситуации, които кореспондират с избраната от тях област специалност.Разширеният степен може да се даде възможност на индивида, за да преминете в корпоративна обстановка, за да поеме по-голяма отговорност и да печелят повече пари.

      Разходите, за да спечелиш тази степен, която обикновено трае три години, варира в зависимост от избрания училището и специфичен акцент. Учениците трябва внимателно изследват всяка институция, за да се гарантира на програмата отговаря на техните нужди.

      Студентите, които достигат магистърска степен по управление на качеството продължа да работят в различни сектори на икономиката, включително енергетиката, фармацевтиката, хранително-вкусовия сектор и благотворителност. Те могат да работят като мениджъри надеждност, одитори по качеството, инспектори хранителни или технически инспектори, както и много други опции. Почти всяка индустрия изисква за управление на качеството на някакъв вид, което означава възможности за студентски са практически неограничени.

      Широка гама от университети предлагат онлайн и международни възможности за придобиване на магистърска степен по управление на качеството.Интернет класове позволяват гъвкавост за студенти, които също работят или които не живеят в близост до университета по техен избор. За да започнете с една програма, да потърсите вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.