7 MSc Програми в Опазване на исторически обекти 2024

Филтри

Филтри

  • MSc
  • Архитектурни проучвания
  • Опазване на исторически обекти
Области на обучение
  • Архитектурни проучвания (7)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

      MSc Програми в Опазване на исторически обекти

      Магистър (MSc) е популярна програма, в която студентите да влязат след придобиване на бакалавърска степен. Обикновено отнема две години, за да завърши и позволява на студентите да се фокусират усилено върху изучаване в научна дисциплина за по-нататъшно лично и професионално развитие.

      Какво представлява един MSc в историческото съхранение? Тази степен обикновено се съсредоточава върху проучванията за опазване на исторически сгради, паркове, паметници и архивирани материали. Често се опитва да внуши в студентите експертиза по въпросите на наследството, често в областта на архитектурата или сградите. Учените биха могли да приспособят своите изследвания към конкретен град или регионален район с курсове, насочени към разбирането на конкретни общини. Тази програма може да включва курсове и обучение за работа с нестопански организации, правителства и местни общности.

      Учениците, които завършват програми за историческо съхранение, често имат дълбока оценка на местата за културно наследство на местно и световно равнище, които могат да обогатят личния си живот. Те често имат добри умения за сътрудничество, които могат да бъдат от полза за намирането на решения на сложни проблеми и често развиват усъвършенствани изследователски умения, полезни при изготвянето на фирмените отчети.

      Тези, които се запишат в програма за магистърска степен по историческо съхранение, обикновено прекарват около две години в програмата. Цялата стойност на степента зависи от какъв университет студентът посещава, избор на жилище, пакети за финансова помощ и други фактори.

      Широката гама от кариери често е отворена за тези, които печелят образователната си програма по историческо съхранение. Програмата осигурява портал за професионални кариери в консултации с бизнес интереси и служи в планови агенции и комисии. Завършилите често намират работа като автори на стипендии или набиране на средства за организации с нестопанска цел. Фирмите и правителствените агенции наемат завършили висшисти в тази област като историци, архивисти, културни директори и изпълнителни директори.

      Институциите, които предлагат магистърска степен по историческо съхранение, се намират в много страни, често в градски райони с богато културно наследство. За да научите повече, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.