54 MSc Програми в Зоология 2024

Филтри

Филтри

  • MSc
  • Науки за живота
  • Зоология
Области на обучение
  • Науки за живота (54)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    MSc Програми в Зоология

    Магистърът на науката, съкратен като MSc, е напреднала степен в определена област, отнасяща се до науките, за разлика от майстор на изкуството. Това често е двугодишен ангажимент за обучение и може да позволи на ученика да напредва в кариерата си.

    Какво представлява един MSc по животинска наука? Тази степен може да изследва биологията на животни, които са специално опитомени и контролирани от хора. В миналото това поле често се наричало "животновъдство". Науката по животните обикновено се съсредоточава върху животните, домашните любимци и други подобни, за разлика от дивите или екзотични животни. Като цяло, изучаването на науката за животните съчетава силна учебна програма за наука с практически опит, работещ с действителни животни.

    Магистър по животновъдство предлага възможност да разберем връзките на животните и хората с тях, като създаваме основа за работа с животни в бъдеще. Тази степен предлага и теоретично и научно разбиране за биологията и поведението на домашните животни, което ви позволява да интерпретирате по-добре техните нужди и здравословни проблеми.

    Разходите за придобиване на MSc в областта на науката за животните могат да варират значително в зависимост от институцията, която студентът избира, както и от времето, необходимо за завършване на съответната степен. Когато разглеждате различни програми, учениците със сигурност трябва да изследват разходите на всеки един от тях.

    А MSc по животновъдство може да предостави разнообразие от възможности за кариера. Завършилите могат да очакват да работят в отрасли като отглеждане на мляко или отглеждане на добитък или друг добитък за месо. Някои хора с тази степен могат да бъдат назначени като държавни или окръжни инспектори, работещи с животни. Други избират да продължат обучението си и да продължат образованието си в областта на ветеринарната медицина, като стана ветеринарен лекар или ветеринарен помощник.

    Има много места за преподаване на магистърска степен по "Животни", както онлайн, така и в традиционните институции. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.