9 MSc Програми в Мениджмънт на хранителни заведения 2024

Филтри

Филтри

  • MSc
  • Наука за храните и напитките
  • Бизнес с храни и напитки
  • Мениджмънт на хранителни заведения
Области на обучение
  • Наука за храните и напитките (9)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    MSc Програми в Мениджмънт на хранителни заведения

    След студент завършва бакалавърска, той или тя може да продължи по-нататъшно образование с магистърска степен. Тази степен обикновено се увеличава знанието на с науката или математика базирани теми на студента. Това може да отнеме най-малко една година, за да набере необходимия курсовата работа за тази конкретна степен.

    Какво е магистърска степен по храни и напитки за управление? Тази програма дава на студентите възможност да се развиват важни умения, необходими, за да успее в хранително-вкусовата промишленост. Много от предлаганите курсове в различни колежи и университети дават на студентите практически опит работа в ресторанти и кухни. Тъй като това е програма, завършил ниво, студентите могат да очакват да пишат документи, извършване на изследвания и да участват в дискусиите. Предлаганите курсове може да включва управлението на хранителни продукти и напитки промишленост, хранителна химия, технология алкохолна напитка и микробиологията на храните.

    Първи магистърска степен по храни и напитки за управление е от полза за много хора, тъй като им дава възможност да напредне в рамките на текущата им компания. С допълнително технически познания, професионалист в хранително-вкусовата промишленост, могат да получат по-висока заплата.

    Колко струва тази степен на разходите? Обучението може да варира значително от едно училище в следващия. Страната на училището е в, дали класовете са онлайн или в човек, и географското местоположение на училището всички да играе роля в цената.

    Възможностите за кариерно развитие на разположение за един студент с магистърска степен по храни и напитки за управление често се променят. Повечето от позициите включва ръководни места. Един студент може да има познания и опит, за да се превърне в ресторант мениджър, мениджър дистрибуция, селскостопанска мениджър или наука храна техник. Тази степен биха могли също така да подготви студентите за следване на докторска степен.

    Дали тази програма точно за вас? Прилагането е проста.Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.