Свържете се директно с училищата - Сравнете 30 MSc в Международни финанси 2023

30 MSc Програми в Международни финанси 2023

Преглед

Студенти в магистърска степен по международни финанси програма често избират тази програма, за да се разшири разбирането им и умения, необходими за работа в условията на глобална финансова среда. Разширеният степен в тази област осигурява допълнителна ресурси и възможности за завършилите програмата.

Съвременния бизнес свят действа на ниво и бизнес глобални лидери трябва да се простират, за да функционира добре в тази среда. В магистърска степен по международни финанси програма е курс на обучение, който обхваща теми като теории и практики на съвременното финансиране, концепциите за риска и етика в международните финанси, международна финансова регулация, нововъзникващи финансови пазари, правната страна на финансите, както и оценка. В зависимост от конкретната програма, действителните курсове, включени в програмата, ще обхванат специфични области от сферата на международните финанси.

След завършване на магистърска степен по международни финанси програма, завършилите могат да гледат напред към задоволяване и високо платени кариера. Те могат да развиват бизнес отношения с тези, които могат да повлияят на техните цели в кариерата положително. Завършилите са квалифицирани за много влиятелни позиции, които не са на разположение за тези, които не са завършили програмата.

Цената на тези програми, ще варира в зависимост както от академична институция и страната, в която се намира училището. За да се определи коя програма е най-подходящ, студентите трябва да направят преглед на информацията, предоставена от всяко училище. Училищата трябва да бъдат потърсени за специфична информация относно таксите и свързаните с това разходи.

Учениците често идват далеч от курсова работа с по-високо ниво на експертен опит в области като корпоративни финанси и финансов анализ.Завършилите специалността са в състояние да поставят тяхната академична подготовка да работят като те влияят на бизнеса и общностите. Завършилите специалността могат да открият, че те са търсени за позиции като финансови анализатори, кредитни анализатори, висши анализатори, мениджъри на активи, експерти по управление на риска, мениджъри финансовите комуникации, мениджъри на съответствието, както и повече.

&nbsp

Изискванията за кандидатстване за магистърска степен по международни финанси са различни за всяко училище. Използвайте базата данни за изследвания на много училища в целия свят. Търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване в главната форма.

Научете повече

Филтри

  • MSc
  • Икономически изследвания
  • Финанси
  • Международни финанси
Области на обучение
  • Икономически изследвания (30)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение