Филтри

 • MSc
 • Туризъм и хотелиерство
 • Хотелски услуги
 • Международен хотелиерски мениджмънт
Области на обучение
 • Туризъм и хотелиерство (10)
 • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

10 MSc Програми в Международен хотелиерски мениджмънт 2024

  MSc Програми в Международен хотелиерски мениджмънт

  Магистърски програми, като например магистърска степен, се спуснаха след бакалавърска степен, но преди докторска степен. Повечето области на изследване за магистърска степен са свързани с нито наука или математика, но също могат да включват изкуства или хуманитарни науки в някои университети. Тази степен обикновено отнема две години, за да завърши.

  Какво е магистърска степен по Международен мениджмънт в туризма? Магистърска степен по Международен мениджмънт в туризма, дава на студентите умения и технически познания, необходими за успех в индустрията. Много от курсовете се фокусира върху бизнес науки и техники, за да помогне на студентите да изградят върху техните управленски умения. Предлаганите курсове често се различават от институция, но биха могли да включват управление на проекти, стратегически направления, управлението на риска и несигурността, устойчиви системи за управление, развиване на умения за бизнес лидерство и управление на социалните медии.

  Магистърска степен по Международен мениджмънт в туризма, може да подпомогне студентите в професионалното им израстване.Тъй като тази програма задълбава дълбоко в технически познания, свързани с финанси, бизнес и операции, много ученици се радват на успешни кариери като бизнес ръководители.

  Обучението за магистърска степен по Международен мениджмънт в туризма, може да варира значително от една институция на друга. Често, цената зависи от местоположението на училището, колко класове ви отнеме един семестър и дали сте приели класове онлайн или лично.

  След като имате тази степен, какво кариера ще можете да се подготвим за тях? Това зависи частично от предишния си опит. Може да се насладите на една кариера като мениджър човешки ресурси, генерален мениджър хотел, мениджър бизнес развитие, управление на събития, мениджър стаи разделение или координатор гост на хотела. Обикновено, с магистърска степен, ще бъде готов да поеме изпълнителен или ръководна длъжност. Тази степен биха могли също така да се подготвят да вземат класове докторска ниво.

  Прилагането на този тип програма е лесно.Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.