7 MSc Програми в Маркетинг на луксозни стоки 2024

Филтри

Филтри

  • MSc
  • Маркетингови науки
  • Маркетинг
  • Маркетинг на луксозни стоки
Области на обучение
  • Маркетингови науки (7)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    MSc Програми в Маркетинг на луксозни стоки

    Получаването на магистърска степен предлага на завършилите много различни предимства. След завършването на бакалавърската си степен, следвайки магистърската си степен обикновено е следващата стъпка, която студентите предприемат, ако искат да продължат образованието си.

    Какво представлява Msc в луксозния маркетинг? Докато преследват тази степен, студентите ще научат за многото уникални предизвикателства, пред които ще се сблъскат, докато се опитват да предлагат на пазара луксозни продукти и услуги. Учениците ще научат за естеството на целевия пазар, важната роля на имиджа на марката, как да установят силни взаимоотношения с клиентите и как функционира разпределителната система. Те вероятно ще вземат класове, свързани с стратегията за търговия на дребно, иновациите и дизайна, планирането на пазара, общото управление, развитието на бизнеса и др.

    Луксозната маркетингова индустрия е силно конкурентна и може да бъде трудно да се пробие. С придобиването на магистърска степен, студентите ще придобият уменията, от които се нуждаят, за да превъзхождат в тази избрана кариерна област. Те също така ще имат обучението, от което се нуждаят, за да се откроят сред останалите кандидати, докато кандидатстват за открити позиции.

    Цената на спечелването на MSc в луксозния маркетинг се различава значително от програмата и често зависи от много различни фактори. Те включват къде се намира институцията, колко време трае програмата и какво конкретната институция начислява за обучение и други такси.

    С магистърска степен по луксозен маркетинг, завършилите могат да бъдат в състояние да работят в управлението на производството, маркетинга и мърчандайзинг или връзките с обществеността. Например, с маркетинговите и мърчандайзинг познания, тези, които избират да работят директно в луксозния маркетинг, могат да работят като търговци, които се грижат за визуалните изложения на конкретната марка, която представляват. Те също така могат да работят като мениджър или офицер и да представляват своята луксозна марка или известен дизайнер.

    Тези, които желаят да продължат обучението си и следват магистърска степен по луксозен маркетинг, могат да учат на класове на пълно или непълно работно време. За да научите повече, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.