12 MSc Програми в Контрол на управлението 2024

Филтри

Филтри

  • MSc
  • Управленски науки
  • Контрол на управлението
Области на обучение
  • Управленски науки (12)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

      MSc Програми в Контрол на управлението

      Бакалавърска степен получава студенти на разстояние до един добър старт в кариерата, но харчат допълнително една до две години печелите магистърска степен може да направи огромна разлика, когато кандидатстват за работни места. Магистър на науката в Control Management помага на учениците да придобият ценни умения за управление за по-нататъшно подобряване на вътрешните операции на бизнес в почти всяка индустрия.

      Какво е магистърска степен по Control Management? Въпреки, че учениците могат да избират с площ от фокус, този тип програма се стреми да погледне управление и контрол на бизнеса. Студентите могат да изучават такива теми, като продукт за управление и подобряване, процеси, вериги за доставки и услуги. Проучванията са склонни да се съсредоточи върху анализа на цялостната картина на бизнеса и идентифициране на областите, които се нуждаят от подобрение. Програми могат да бъдат достъпни навсякъде по света, което позволява на студентите да придобият международен план за управление и контрол на бизнеса. Студентите могат да се изисква да попълнят една теза преди дипломирането.Такава програма обикновено отнема 1-2 години, за да завърши.

      Макар че има много различни работни места, свързани с вериги за доставки, услуги и процеси за бизнес, като се фокусира върху контрола на управлението подготвя възпитаници за по-големи отговорности. Това може да доведе до по-висока плащат ръководни позиции и възможности за напредък по корпоративната стълбица за успешни частни лица.

      Разходите, свързани с изкарване на магистърска степен по контрол на управлението различават в зависимост от институцията, страната на проучване и продължителност на програмата. За да се разбере всичко от разходите се с донесла тази степен, студентите се насърчават да старателно изследвания програмата си на избор.

      Почти всеки бизнес се нуждае от някаква форма на контролер за управление. Завършилите магистърска степен в Control Management може да могат да кандидатстват за длъжности като контролер за управление на фондовете за дялово участие, веригите за доставка, или като сътрудници.Завършилите програми, насочени към контрол на управлението на международни бизнес може да могат да кандидатстват за всички отворени контролер позиции по целия свят.

      Онлайн курсове по контрол на управлението, могат също да бъдат на разположение за дистанционно обучаващите или международни студенти. За да научите повече, потърси вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.