Свържете се директно с училищата - Сравнете 50 MSc в Консултиране 2023

50 MSc Програми в Консултиране 2023

Преглед

An MSc е следдипломна степен фокусирани върху социалните науки и биологичните науки. Магистърска степен по консултиране осигурява обучение и образование в интегративен подход за по-нататъшно предварително способността професионален да помагат на другите.

Какво е магистърска степен по консултиране? Магистър на науките по консултиране е завършил диплома, която съчетава теория, съвременните тенденции и приложения, които можете да приложите към днешна практика или да използва за научни изследвания. Има много различни програми за магистри, а някои са по-фокусирани върху практика-базирана терапия, като например семейство, деца, брак, психичното здраве, или училище, консултиране; други програми се фокусират повече върху изследванията и писане страна на терапия. Програмите често ще се състоят на иновативно обучение, което е предизвикателство и се готви да помогне на тези, които се борят с безсмислието, безнадеждност и страх.

Има много ползи за получаване на вашия магистърска степен по консултиране. Ако ви се иска да продължите своята академична пътуване, магистърска степен ще ви помогне да постигнете целите си за спечелване на докторска степен или докторска степен. С по-високото ниво на образование и обучение, вие ще бъдете в състояние да общуват по-добре, а не само в професионалния си живот, но и в личния си една, както и, което ще спомогне за подобряване на всички ваши взаимоотношения.

Едно положително нещо за получаване на магистърска степен е, че има училища по целия свят. Тъй като всяка програма се различава по дължина и изисквания, разходите могат да варират значително. Най-добре е да се свържете с училището на интереси директно да разберете точните такси.

Голяма част от магистърската степен курсова работа е базирана в научните изследвания, която ви подготвя за редица различни области.Вие може да бъде един съветник с по-високо ниво на квалификация, което ви позволява да работите с по-широк кръг от теми. Вие ще имате уменията да публикуват работа в областта на консултиране и психотерапия или да работи като изследовател в продължение на няколко компании.

Много класове в програма MSc могат да бъдат взети онлайн. Това работи добре за тези, които не живеят в близост до университет или за тези, които се нуждаят от гъвкав график. Търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване в главната форма.

Научете повече

Филтри

  • MSc
  • Социални науки
  • Социална работа
  • Консултиране
Области на обучение
  • Социални науки (50)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение