18 MSc Програми в Компютърни науки в Обединени Арабски Емиерства за 2024

Филтри

Филтри

  • MSc
  • Технологични изследвания
  • Компютърни науки
Области на обучение
  • Технологични изследвания (18)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    MSc Програми в Компютърни науки

    Докато компютърните науки са станали популярни е имало много съмнения, че тази област на знания ще се развива. Само през 50-те години на ХХ век компютърните науки се признават като пълноценна академична дисциплина. В това има голяма заслуга на бренда IBM, който популяризира компютърните науки и ги направи част от модерната култура.

    Обединените арабски емирства е федерация от седемте емирства в източната част на Арабския полуостров, на входа на Персийския залив. Голяма част от работната сила в ОАЕ са чуждестранни емигранти - по този начин населението грим страната "и е толкова разнообразна, с гражданите Emirati са малцинство в собствената си страна.

    Магистратурите по естествени науки или MSc са образователни програми, които съответстват на международен стандарт, и осигуряват на студентите необходими знания в съответна област на знания. Повечето магистърски програми MSc продължават до две години, след което завършилите може да продължат образованието или да изграждат професионална кариера.