Keystone logo

75 MSc Програми в Инженерни проучвания Инженерство Инженерен мениджмънт 2024

Филтри

Филтри

  • MSc
  • Инженерни проучвания
  • Инженерство
  • Инженерен мениджмънт
Области на обучение
  • Инженерни проучвания (75)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MSc Програми в Инженерни проучвания Инженерство Инженерен мениджмънт

За тези, инвестирани в научни или инженерни занимания, получаване на магистърска степен е следващата логична стъпка в академични изследвания. Такива градуса може да пропие студенти с несравнимо знания в избраните от тях области, което води до много вълнуващи кариери. Чрез формиране на този звук образователна основа, завършили подпорни магистърска степен имат един свят на възможности, които се очакват.

Какво е магистърска степен по Engineering Management? Това следдипломна степен се възползва от общ инженерни принципи и помага на учениците да ги прилагат по отношение на реалния бизнес практики. Тези степени могат да обхващат много и различни аспекти на управлението, от позиция на технологични отдели за организиране на вериги за доставки от началото до края. Като цяло, проучванията, центърът на управление инженерство може да включват курсова като математическо моделиране, контрол на качеството, финанси и управление дори и на човешките ресурси.

Магистърска степен по Engineering Management може да предложи завършилите неограничени възможности в редица области. Светът на бизнеса е в постоянна нужда от тези, които могат да се прилагат технологични концепции като същевременно имайки предвид важните бизнес практики. Фокусирайки се върху управлението инженеринг предлага на учениците променлива база от знания, която може да служи много различни видове бизнес.

Както и при другите степени MSc, общите разходи за образование може да варира значително. Така например, таксите за обучение могат да варират от държава до държава, или дори от една държава в друга. Частните училища могат да бъдат по-скъпи, а държавни или местни колежи могат да предлагат на студентите значителни спестявания.

Многобройни области предлагат възможности за кариера за завършилите управление инженерство. Те включват работни места в частния и публичния сектор обхващат широка гама от възможности.Управление на проекти е реална възможност за висшисти, както и инженерни консултантски позиции с водещи фирми. Други възможности включват планиране системи, ключови роли в операции, индустриален мениджмънт, както и много други високо доходоносни и предизвикателни кариера.

&nbsp

Онлайн проучване може да бъде перфектният вариант за много от студентите, от тези, намиращи се далеч от подходящи университетите да опитващите се да продължат образованието си, докато вече работи. Има много удобни възможности за всички студенти се интересуват от обучението си на следващото ниво. Търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване в главната форма.