Keystone logo

1 MSc Програми в Козметични науки Разкрасителна индустрия 2024

Филтри

Филтри

 • MSc
 • Козметични науки
 • Разкрасителна индустрия
Области на обучение
 • Козметични науки (1)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  MSc Програми в Козметични науки Разкрасителна индустрия

  А магистърска степен (MSC) е технически фокусирани. Студентите, които завършват тази степен са напреднали образование в научната теория и изследвания и обикновено могат да командват по-високи заплати в по-широк спектър от направления и специалности.

  Какво е магистър по красота индустрия? С тази програма, студентите да се научат как да се създадат продуктови линии, дизайн маркетингови планове и номера прогнозните продажби да се подготвят за позиция за управление в индустрията за красота. Учениците също могат да се научат как да се идентифицират и решаване на проблеми на управлението в търговията на дребно и се развива техническа експертиза в грижата за косата, ноктите и кожата, така че те могат да разберат работата на козметици за отбора си и да съдейства и да ги насочи.

  Магистърска степен по красота индустрия обикновено ще обучава студенти в научните принципи и бизнес практики, които ще им позволят да си намерят работа на нивото на управление. управленски позиции имат заплати, колкото е пет пъти по-висок от средния работник.

  Разходите за тази степен зависи от това в кое училище студент посещава и от колко време програмата е. Учениците ще трябва няколко програми и да намерят тези, които са най-съвместими с техния график и очаквания.

  Красота работници могат да бъдат намерени работещи в салони, хотели, курорти, круизни кораби и центрове за доболнична помощ. Професионалистите, които предлагат козметични процедури за кожата, ноктите и косата могат да работят като нокти техници, стилисти и aestheticians. Маникюристи и pedicurists грижи за ръцете, ноктите, краката и ноктите на краката. фризьори и бръснари, нарязани, тапицерия, цвят, шампоан и прическа. Aestheticians прилагат грим, да дава съвети на техники за използване на козметика и осигуряват епилация. Медицински aestheticians помагат на хората да реконструира кожата си, след като е бил изгорен или ранени.

  Ако се интересувате да научите повече за разнообразието от възможности за кариера в индустрията за красота, да изследват тази област кариера онлайн.Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.