10 MSc Програми в Изследване на образованието 2024

Филтри

Филтри

  • MSc
  • Педагогика
  • Изследване на образованието
Области на обучение
  • Педагогика (10)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    MSc Програми в Изследване на образованието

    Магистър по наука е следдипломна квалификация. Много студенти стартират тази програма след завършване на бакалавърска програма. Подобно на другите магистърски програми, това изследване обикновено отнема от една до три години.

    Какво представлява един MSc в образованието изследвания? Изследователската дейност в областта на образованието е научна област на обучение. Програмите, които се фокусират върху тази област, често разглеждат различните процеси на обучение и взаимодействия, които играят роля в резултатите от обучението. Студентите могат да изучават как се провеждат учебните занятия в класната стая и извън класната стая през целия живот на обикновения човек. Някои от класовете могат да научат учениците как да разработят нови методи и инструменти за преподаване. Курсовете, предлагани във всеки университет, могат да варират, но могат да включват научни методологии, естеството на образователното проучване и проектирането и комуникацията на научните изследвания. Повечето ученици завършват тази програма, като завършват дисертация.

    Завършилите с магистърска степен в областта на образованието изследователска работа обикновено имат силна представа за методите на преподаване, които могат да им помогнат в различни академични кариери. Фокусът върху изследванията дава възможност на студентите да развият организационни умения и умения за управление на времето, които могат да бъдат от полза за всички аспекти на живота.

    Цената на един MSc може да се колебае от година на година и институт за институт. Местоположението на училището и продължителността на програмата играят важна роля в обучението. Студентите трябва да се свържат с потенциалните училища, за да научат повече за разходите.

    Обичайно е човек с тази степен да продължи да се занимава с образование. Някои студенти стават администратори или професори на колежи. Въпреки това уменията, придобити чрез магистърска степен по образователни научни изследвания, също могат да подготвят учители за кариери като координатори на образованието за зоологически градини, специалисти в областта на образователната политика или обучители по диабет. С други думи, завършването на тази степен може да подготви хората за различни работни места в зависимост от тяхната област на компетентност. Един MSc в областта на образованието може дори да бъде използван като стъпало за висшето образование.

    Ако човек иска да завърши тази степен, има много възможности. Например, някои университети могат да предлагат онлайн или лични класове. Прилагането на програма е лесно. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.