1 MSc Програми в Изящни изкуства 2024

Филтри

Филтри

  • MSc
  • Изкуствознание
  • Изящни изкуства
  • Изящни изкуства
Области на обучение
  • Изкуствознание (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MSc Програми в Изящни изкуства

След като сте завършили бакалавърското си образование, спечелването на магистърска степен (MSc) може да бъде чудесен начин да развиете още повече образованието си. Докато по-ниска степен обикновено е предпоставка, ползите от диплома степен в кариерата ви са широко разпространени.

Какво е магистърска степен по изучаване на изящни изкуства? Изящните изкуства всъщност са родителска категория за много различни дисциплини. Основните области, в които учат студентите, когато работят по магистърска степен, са творческото писане, фотографията, кино, визуалните изкуства и сценичните изкуства. Някои от тези фокуси могат да бъдат разбити допълнително в зависимост от начина, по който възнамерявате да приложите степента си, за да използвате след завършване на курса. Проучванията са разделени между практиката на всяка форма на изкуството и теорията на изкуството.

Ползата от получаване на магистърска степен по изящни изкуства е професионално овладяване на вашата област. Тъй като вече сте получили бакалавърска степен, вероятно ще имате вече широко познаване на формата на изкуството, която искате да учите. Магистърската програма ще фокусира тази страст в кариерни приложения, като включи знанията на индустрията.

Тъй като областта на изобразителното изкуство е толкова разнообразна, свързаните с него разходи също се различават значително. В допълнение към фокуса, училището и страната на обучение и продължителността на програмата ще играят голяма роля при определяне на това, което е вашето обучение.

Изборът на кариера в областта на изобразителното изкуство също е толкова разнообразен, колкото самата програма. Повечето кариери се разделят на категории инструкции, на свободна практика и частна работа. Инструкцията включва работа като преподаватели в колежи или като музейни куратори. В допълнение към работата на свободна практика, е възможно да се превърнете в собствен художник. И накрая, можете да изберете да настроите частно студио, което е особено жизнеспособно във фотографията и визуалните изкуства.

Ако се интересувате от изкуството, трябва да започнете да работите по магистърска програма, като изследвате училища и програми. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.