13 MSc Програми в Екология и здраве 2024

Филтри

Филтри

  • MSc
  • Изследвания на околната среда
  • Екология и здраве
Области на обучение
  • Изследвания на околната среда (13)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

      MSc Програми в Екология и здраве

      След завършване на бакалавърска степен, някои ученици отиват да се запишат в магистърска програма Science (MSC). Това са завършили ниво им позволява да се концентрира върху определена област на науката и ги прави по-конкурентни кандидати за работа.

      Какво е магистърска степен по Environmental Health? Той е завършил степен за интересуващите се от управлението на пътищата околностите на едно лице да засегнат неговото физическо и психическо здраве може би. Много такива програми са индивидуализирани, за да маркирате цели на студента или изключителни квалификация на преподавателите. Възможни специализации могат да включват безопасността на храните, заболявания на водна основа, или почистване на токсични разливи.

      Здравна програма Екологична осигурява обучение в двете научна и здравни науки. Опит специализанти печалба ги подготвя да поеме предизвикателствата на управлението на здравето и безопасността на хората в лицето на естествено срещащи се и антропогенни фактори на околната среда.

      Магистърска програма най-често може да бъде завършена в рамките на една до три години. Цената ще варира в зависимост от това колко курсове са необходими и дали се начисляват допълнителни такси или стажове, за които вие също трябва да плащат. Препоръчително е да се консултирате с училищата, които ви интересуват, за да определят потенциалния сметка на вашето образование.

      Някой се дипломира с магистърска степен по Environmental Health може да се очаква да се разглежда като предимство за много видове индустрии, които трябва да отговарят на стандартите за безопасност. Налице е добър шанс да намерят работа на ръководна длъжност. Тази степен също ще се счита за предимство на някой, който подава заявление за всеки тип агенция, натоварена със задачата да защитава гражданите от замърсяване на въздуха, почвата или водата.

      Много от курсовете в тази област са добре приспособени към онлайн формат, така че е възможно да се намери институция, която предлага някаква степен на гъвкавост в училището си график, като ви позволява да се възползвате от електронното обучение.Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.