We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

2 MSc Програми в Проектантски проучвания Дизайн на медии Дигитален дизайн в Съединени Американски Щати за 2024

Филтри

Филтри

  • MSc
  • Съединени Американски Щати
  • Проектантски проучвания
  • Дизайн на медии
  • Дигитален дизайн
Области на обучение
  • Проектантски проучвания (2)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MSc Програми в Проектантски проучвания Дизайн на медии Дигитален дизайн

Сферата на дизайн е твърде обширна, затова професионалисти в сфера на дигитален дизайн съществуват с брой специализации за създаване на продукти с различни области на прилагане. Напреднали инструменти и методи за визуализация се комбинират с придобити знания и личен талант и дават на професионалистите шанс да успеят да изградят уникални продукти за употреба в почти всяка една индустрия.

САЩ остават най-популярната дестинация в света за международни студенти. Университетите в САЩ доминират в световните класации и страната също предлага голямо разнообразие от вълнуващи места за обучение. Системите на държавните университети са частично субсидирани от държавните правителства и може да имат много кампуси, разпръснати из щата, със стотици хиляди студенти.

Магистратурите по естествени науки или MSc са образователни програми, които съответстват на международен стандарт, и осигуряват на студентите необходими знания в съответна област на знания. Повечето магистърски програми MSc продължават до две години, след което завършилите може да продължат образованието или да изграждат професионална кариера.