33 MSc Програми в Градско и регионално планиране 2024

Филтри

Филтри

  • MSc
  • Архитектурни проучвания
  • Градско и регионално планиране
Области на обучение
  • Архитектурни проучвания (33)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

    MSc Програми в Градско и регионално планиране

    Магистър на науките (MSc) в градски и регионално планиране е следдипломна или пост-квалификационна степен, че често се предлага чрез архитектурни университети. Това е една чудесна възможност за хората, които се интересуват от кариерата на планиране или политика, която се фокусира върху градските пространства.

    Много хора могат да се чудят: "Какво е магистърска степен по Градско и регионално планиране?" Тази степен е често изследвания-центрирани и се основава на много дисциплини, за да се подготвят студентите за кариера в областта на градското и регионалното планиране. Учебната програма ще варира от училище на училище, но често ще се фокусира върху социалните, икономически и / или физически среди, които изграждат градски и регионални пространства. Курсова може да бъде едновременно техническа и теоретичен характер. Той може да използва по теми в методите за планиране, история, финанси, право, теория и политически и търговски процеси.

    Има много ползи от завършването на магистърска степен по специалност.Студентите имат възможност да се разшири върху по-рано образованието си, което ще отвори вратата към много нови възможности. Това ще осигури максимална гъвкавост на работа, тъй като те се движат напред през кариерата си.

    Цената на придобиване на магистърска степен по Градско и регионално планиране ще се различават значително. Местоположение, избор на училище, изискванията на програмата, както и продължителността на обучението всички ще въздействие на общите разходи.

    Завършилите специалността могат да разчитат на разнообразна кариера, която може да се съсредоточи върху набор от умения и теми. Работа може да се съсредоточи върху политиката и стратегическо планиране, проучване и анализ, прилагане на политиката и управлението, архитектура и градски дизайн. Специалисти прилагат своите умения на различни цели. Те могат да включват исторически планове за опазване, квартални планове, регулаторни стратегии, устойчиво развитие, или градоустройствени планове мащабни.Има също така много видове на работодателите, които наемат проектанти, от общините и държавните предприятия по отношение на частни архитектурни и проектантски фирми.

    &nbsp

    С толкова много предимства за получаване на тази степен, заинтересовани студенти трябва да започнат работа по завършване на образованието си веднага. Първата стъпка е да изследователски програми и кандидатствай онлайн. За щастие, процесът може да бъде удобен и относително безпроблемен. Нашата програма списък и олово форма са големи ресурси, за да започна. Търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване в главната форма.