Свържете се директно с училищата - Сравнете 13 MSc в Градски дизайн 2023

13 MSc Програми в Градски дизайн 2023

Преглед

Магистър на науките (MSc) в Urban Design е следдипломна или пост-квалификационна степен, която се фокусира върху дизайна на градските райони. Студентите, които влизат тази област ще се съсредоточи върху проектирането и изграждането на градове, градове и дори села.

Какво е MSc в Urban Design? Тази степен често се предлага чрез архитектура отдел на университета, тъй като двете зони са тясно свързани. Изследването на архитектурата се фокусира върху разработването на отделните сгради. За разлика от тях, дизайн на градска среда има много по-широк обхват. Urban дизайн е интердисциплинарна област, която дърпа от няколко теми, включително архитектура, градоустройство, ландшафтна архитектура и инженерство. Степен програми варират от училище на училище и учебната програма може да включва курсове по редица теми. Студентите могат да изучават предмети като физическа география, развитие на недвижими имоти, градската икономика, политическа икономика и социална теория.

Има много ползи за получаване на магистърска степен по Urban Design. Завършилите работят в най-различни настройки, от частни фирми за проектиране на общините и други държавни институции. Защото областта припокрива с няколко други дисциплини, завършилите могат да работят в широк диапазон от работни места. Тази гъвкавост го прави по-лесно да се оформи една кариера да отговарят на нуждите на работодателите и да остане в съответствие с нечии лични интереси.

Разходите за получаване на магистърска степен по Urban Design варира значително в различните страни и от училище на училище. Много програми за университетски вземат една до две години, за да завършите.

Завършилите които получават магистърска степен в Urban Design могат да гледат напред към възнаграждаване и разнообразна кариера. Те могат да работят по проекти за групи от сгради, улици и други обществени места, квартали, окръзи и градове като цяло.Налице е широк търсенето на професионалисти в тази кариера, от местните градове в целия свят в градските центрове. Поради тази причина, има много възможности за работа, които работят за различни работодатели в много различни места и настройки.

За да кандидатстват за магистърска степен в Urban Design, кандидат-студенти могат да подават онлайн приложение на различни образователни програми. За да намерите правилната програма за вас, започнете с проучване на програмите на нашия уебсайт. Кандидатстване онлайн е удобен, защото това може да бъде направено от всяко място, по всяко време на деня. Търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване в главната форма.

Научете повече

Филтри

 • MSc
 • Архитектурни проучвания
 • Градски дизайн
Области на обучение
 • Архитектурни проучвания (13)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение