Keystone logo

14 MSc Програми в Управленски науки Глобален мениджмънт 2024

Филтри

Филтри

 • MSc
 • Управленски науки
 • Глобален мениджмънт
Области на обучение
 • Управленски науки (14)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  MSc Програми в Управленски науки Глобален мениджмънт

  Това наистина е един малък свят в края на краищата. Всъщност, глобализацията е все по-голям феномен в почти всеки аспект на живота. Тези, които са готови да правят бизнес в международен план ще се окажат най-ясно предимство в сравнение с тези, които не са. Ако е част от разрастващата бъдещето на управлението на бизнеса ви вълнува, помисли магистър на науката (MSC) в Global Management.

  Какво е магистърска степен по Global Management? Просто казано, това е изследването на бизнес и мениджмънт в международен контекст. Студентите изучават доказани бизнес и управленски теории като предприемчивост, творческо решаване на проблемите и мотивацията на отбора. Програмата обхваща и международно бизнес право и практики, сложността на международния бизнес комуникация и културни прилики и разлики. До края на програмата, студентите ще имат възможност да се предскаже сили, които могат да повлияят на организация, която възниква от световните произход.

  Студентите, които печелят магистърска степен по Global Management полза от добре закръглени бизнес уменията, че това възпитаник-квалификационна степен осигурява. Много програми рутинно предлагат стажове-вътрешния национален пазар, в близост до дадена училище или институция, или в друга страна, съвсем-, които дават на студентите практически опит и контакти в бранша.

  Разходите, свързани с спечелил този тип степен се различават значително от институция и по местоположение. Важно е да се свърже с институцията по Ваш избор директно за по-прецизно стъпки на разходите.

  Завършилите магистърска степен по Global Management могат да очакват да продължи да удовлетворяващи кариери в международния бизнес, който работи за широка гама от различни компании, които работят в чужбина. Освен това, студентите, които са двуезични или които са учили чужд език заедно с тяхната степен може да се намери, че са по-добре разположен в пазара на труда.Някои завършилите също отиват в бизнеса за себе си с намерение за разпространение на продукти или услуги в международен план; тази степен под колана им ги дава инструментите, необходими, за да го направят.

  Макар че има възможности да печелят магистърска степен по управление на цялостната онлайн, много студенти предпочитат настройката на класната стая, като начин да се потопят в културно отношение и да се подобри тяхното обучение опит. Съществуват многобройни възможности да спечелят този тип степен по целия свят. За да започнете, намерете си програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.