11 MSc Програми в Биология на околната среда 2024

Филтри

Филтри

  • MSc
  • Изследвания на околната среда
  • Науки за околната среда
  • Биология на околната среда
Области на обучение
  • Изследвания на околната среда (11)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    MSc Програми в Биология на околната среда

    Магистър по програма Science (MSC) често преследвана от учениците след завършване на четиригодишен колеж степен. Той е предназначен за тези, които желаят да задълбочат познанията си на науката в дадена област и да се квалифицирате за напреднали нива на заетост в нея.

    Какво е магистърска степен по биология на околната среда? Това е следдипломна квалификация, в която учениците да научат за естествената история на и взаимодействията между живите неща, които правят околната среда на Земята. Те също така се научат начините абиотични фактори, като например почвата, водата и въздуха за изграждането на екосистема, и за заплахи за биологичното разнообразие от глобалното затопляне, развитие и замърсяването.

    Магистър по биология на околната среда е интердисциплинарна степен, което означава, че съчетава курсове от нещо повече от областта на биологията. Студентите се дипломират с холистичен поскъпване на естествените науки и разбиране за това как биологичните процеси работят заедно.Те са в състояние да прилагат своите научни познания за реалния свят решаване на проблеми, тъй като се отнася за опазване и управление на ресурсите.

    В цената на обучението се различава значително от институция да институция. Променливи, засягащи общите разходи включват дължина на програма, цена на кредитния час, и допълнителни такси за лабораторно оборудване или екскурзии. Винаги проверявайте с училище, което ви интересува, за да се определи дали цената отговаря на вашите образователни бюджет.

    Магистърска степен по биология Environmental отваря вратата за редица професионални начини. Това акредитивни писма на автобиографията си, ще можете по-конкурентен кандидат за работа с организации с нестопанска цел, частни консултантски фирми и държавни агенции правят. В зависимост от конкретната концентрация на избраната от вас програма, може да се работи в управление на ресурсите, екологично възстановяване, или управлението на дивата природа.

    Курсове по биология на околната среда се предлагат в седнали класни стаи и все по онлайн или хибридни класове в много колежи и университети. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата. Няма задължение, и получаване на допълнителна информация ще ви помогне да направите едно добро решение за вашето бъдеще.