Филтри

 • MSc
 • Икономически изследвания
 • Финанси
 • Бизнес финанси
Области на обучение
 • Икономически изследвания (13)
 • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

13 MSc Програми в Бизнес финанси 2024

  MSc Програми в Бизнес финанси

  С цел да се открояват сред стотиците кандидати за работа, много хора избират да следват напреднала степен като магистър (MSC). Това едно- или двугодишен програма следдипломна дава по-дълбоко разбиране на избраната област на проучване, с акцент върху практическите умения и изследователски техники.

  Какво е магистърска степен по Бизнес финанси? Тази степен дава на студентите задълбочено разбиране на финансовите теории, които засягат бизнеса и как да ги прилагат към ситуации от реалния живот. Това често включва курсове по инвестиционен анализ, финанси микроструктура, оценка, производни, оптимална капиталова структура, сливания и придобивания, както и данъчно облагане. Поради това обикновено изисква основно разбиране на финансите и икономиката като предпоставка за приемане.

  Финансите е един от най-популярните раздели на света на бизнеса, така че да има добро база от знания в тази област ще служи завършилите независимо от кариерата те избират.Студентите също се възползват от засилени аналитични техники и изследователски способности.

  Цената на магистърска степен могат да варират в зависимост от избрания училището, страната на проучване и продължителност на курса. За повече информация, се свържете с отдел прием в училището ви избор.

  Завършилите с магистърска степен по Бизнес финанси често се оказват притежава силно конкурентно предимство на пазара на труда. Възможно е да се намери работа в сектори като частно банкиране, инвестиционно банкиране, продажби на ценни книжа и за търговия, управление на кредитния риск, хедж фондове или в консултантска. Те имат право да работят в частния и публичния сектор, в големи корпорации или в малки предприятия и стартиращи фирми.

  Това е популярна опция степен, и по този начин се предлагат на образователни институции в редица страни. Всяка степен е малко по-различен, така че е ценно да пазаруват и да откриете програмата, която най-добре отговаря на вашите нужди и образователни цели.Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.