4 MSc Програми в Бизнес в сферата на развлеченията 2024

Филтри

Филтри

  • MSc
  • Бизнес проучвания
  • Бизнес в сферата на развлеченията
Области на обучение
  • Бизнес проучвания (4)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

      MSc Програми в Бизнес в сферата на развлеченията

      Магистърска степен обхваща няколко теми, и често, образованието простира отвъд стените на класната стая. Студентите, които участват обикновено в практически проекти, които ще се развият практически умения, което прави по-конкурентни на търсещите работа.

      Какво е магистър по Entertainment Business? Тази степен обикновено ще отвори света на развлечения и бизнес общности, така че студентите могат да повишат уменията си за общуване и да научат как функционира индустрията. Студентите обикновено ще изследват забавление право, маркетинг и управление на марката, както и анализ на финансовите отчети. Като бъдещ предприемач, студент обикновено се научава да донесе своята страст, лидерство и творчество във всички проекти и работа в екип. Чрез казуси и изследвания, учениците могат да разберат това, което прави един бизнес успешен.

      С MSc в развлекателния бизнес, завършилите имат достъп до индустриални лидери, които могат да наставлява и да информират; гост-лектори могат да споделят своите преки опит и поуки. Като по-големи познания за това как да се преодолеят предизвикателствата и доказани модели на успех в забавление, степен притежателите могат да бъдат позиционирани, за да намерите най-добрите възможности за работа.

      Тази степен отнема около една година, за да завърши, което го прави по-достъпни, отколкото много двегодишни магистърски програми. Разходите ще варира от училище, обаче, така че не забравяйте да се направят някои изследвания, преди да започне да прилага.

      Завършилите тази специалност са намерили работа като специалисти по връзки с обществеността, производители, маркетинг директори и публицисти. В много от тях избират да участват в телевизия или филм, сценични представления или музикални концерти, а други да намерят себе си отговорен за воденето на филм бюджет на пистата по време на снимките или за надзора на медиен персонал, които създават игри и сайтове, за да се уверете, че те отговарят на крайните срокове.Често, завършили влизат в музикалния бизнес, също.

      Когато имате страст си в развлекателната индустрия и са готови да развиват уменията си за управление в тази област, да започне проучване на вашите възможности за образование. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.