Keystone logo

20 MSc Програми в Икономически изследвания Икономика Бизнес и икономика 2024

Филтри

Филтри

  • MSc
  • Икономически изследвания
  • Икономика
  • Бизнес и икономика
Области на обучение
  • Икономически изследвания (20)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MSc Програми в Икономически изследвания Икономика Бизнес и икономика

В света на бизнеса и икономиката често се припокриват, с икономическите теории са приложими за широк спектър от индустрии. Магистърска степен по бизнес и икономика дава на студентите необходимите инструменти, за да се разбере икономически принципи и ги прилага към различни бизнес начинания.

Какво е магистърска степен по бизнес и икономика? Програмата учи студентите за редица икономически теории, принципи и концепции и как да се прилага аналитични техники за улесняване на бизнес решения. Някои от курсовете, които могат да бъдат предложени като част от програмата включва международното финансово управление, индустриална организация, икономика на публичния сектор, както и международната търговия теория. Чрез обучението си, студентите се достигне до разбирането на вътрешните и световните събития, които се случват в света днес.

Има различни възможности, свързани с програмата.Студентите имат възможност да работят с професионалисти в областта на бизнеса и икономиката, и усъвършенствате тяхното управление и аналитични умения. Програмата предлага възможност на студентите да изградят своите мрежи с професионални контакти.

Получаването на магистърска степен по бизнес и икономика отнема около 1-2 години, за да завърши, в зависимост от училището. Разходите за записване варира от училище на училище, както и ученици трябва да се свържат предпочита техния колеж, ако не са сигурни за цената на записване.

Като бизнеса и икономиката са толкова различни области, студенти, завършили програма има различни професионални възможности достъпни за тях. Много хора намират работа в правителството, бизнеса и образованието. Някои от най-честите възможности за кариера на завършилите включва финансово планиране, анализатор, продажбите на сигурността, както и застраховка.Ако студентите желаят да продължат образованието си, те имат възможност да получат градуса по право, финанси, свързани с обществения ред, международните отношения, и медицината.

Има много международни университети, които предлагат градуса в бизнеса и икономиката, както и онлайн курсове са на разположение, както добре. Ако сте готови да преследват си степен, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.