Свържете се директно с училищата - Сравнете 161 MSc в Бизнес анализ 2024

161 MSc Програми в Бизнес анализ 2024

Преглед

Ако обичате да работите с математиката, колкото да се радвате на теми в бизнеса, магистърска степен (MSc) в Бизнес Analytics може да бъде идеална програма степен, за да обмисли провеждането. След дипломирането си, може да сте в състояние да преминете в съществуващите си кариера, или да въведете една нова индустрия с по-малко затруднения.

Какво е магистърска степен по Бизнес Анализ? В обобщение, ще се научите как правилно да се анализира информацията, за да се направи по-добри бизнес решения. По-конкретно, те ще се научат да идентифицират и използват икономическите отношения чрез анализ на данни. Тази степен покрива широк спектър от бизнес, свързани с курсова работа, които често включват счетоводство, количествени методи, които се прилагат маркетингови проучвания, управление на бизнес процеси и икономическо прогнозиране. Специфични класове ще варират от университета.

Разходите за магистърска степен по Бизнес Анализ, се различава значително от училище в училище.Един от най-значимите променливи е продължителността на програмата; някои може да отнеме няколко години, за да завърши, докато други са по-силно концентрирани, което ви позволява да завърши по-рано. Ако желаете, можете да сравните множество университети, за да намерите най-добре за вас и вашия график.

Много компании ценят служител, който има магистърска степен по Бизнес Анализ. Има множество пътища за кариера, които могат да бъдат достъпни за вас след дипломирането си; може да имате възможност да усъвършенствате своите позиции със сегашната си работодател, или сменят професията си напълно. Типичните работни места за висшисти са анализаторите на риска банкови, счетоводители, мениджъри за контрол на качеството, ръководители за подобряване на процеса, както и международни банкери.

&nbsp

Има национални и международни възможности за тази степен; може да се запишат в един по-човек програма, но много MSc в учениците Бизнес Анализ изберат за онлайн степен.Онлайн градуса често са много по-гъвкави, което ви позволява да продължи да работи на пълен работен ден или за управление на другите си задължения. Ако живеете в отдалечен район, Интернет-базирани курсове могат да бъдат идеално решение за вас. Търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване в главната форма.

Научете повече

Филтри

  • MSc
  • Бизнес проучвания
  • Бизнес
  • Бизнес анализ
Области на обучение
  • Бизнес проучвания (161)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение