Свържете се директно с училищата - Сравнете 34 MSc в Банково дело 2024

34 MSc Програми в Банково дело 2024

Преглед

Шансът да спечелите магистърска степен по администрация е една чудесна възможност за студенти, които възнамеряват да се насочат към кариера, които оказват влияние. Тази усъвършенствана степен е за тези, които обичат предизвикателствата, представени от сложни управленски проблеми, които искат да играят активна роля в международния бизнес, и които се надявам да има ръка в оформянето на бъдещето.

Магистърска степен по администрация осигурява висшисти със знанията и уменията, необходими, за да се справят с бързите промени в света на приложение, за което площ от студенти от специалност изберете. Необходимите курсове варират по области на специалност. За степен като магистър по здравни системи и администрация, курсове могат да включват анализ на данни, пробив мислене, политика за опазване здравето системи и право, и лидерство услуга.A програма като Международната магистърска степен по бизнес администрация ще включва курсове като стратегическо управление, корпоративна социална отговорност и етика, и международен опит. Курсове често са разделени на категории като съществени курсове, методически курсове, напреднали изследователски семинари и подготовка теза.

Попълването на тази напреднала степен често води до важното развитие на лидерски умения, особено в бизнес ситуации, които ще се проведат след дипломирането. Друго важно предимство е развитието на мрежа бизнес отношения. Тези мрежи са полезни ресурси, след дипломирането си. С подходящата степен, специализанти ще имате достъп до много престижни компании, по-добри работни места, както и удобно високи заплати.

Разходите за участието си в магистърска степен по администрация може да варира от едно училище в друго.Разходите за обучение, консумативи и други свързани с тях разходи, също ще варира от една държава в друга.

Възможностите за кариерно развитие на разположение на завършилите програмата включват администратор позиции в болници до големи корпорации, клинични мениджъри и консултанти, позиции управление на човешките ресурси, икономика, международни икономически отношения, както и много други области на света на бизнеса.

&nbsp

За да получите достъп до тези възможности за бизнес, ще трябва да намери правилната програма. С нашата богата база данни, вие ще имате достъп до описания на програмите, предлагани от университети по целия свят. Търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване в главната форма.

Научете повече

Филтри

  • MSc
  • Икономически изследвания
  • Банково дело
Области на обучение
  • Икономически изследвания (34)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение