Keystone logo

142 MSc Програми в Архитектурни проучвания 2024

Филтри

Филтри

  • MSc
  • Архитектурни проучвания
Области на обучение
  • Архитектурни проучвания (142)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MSc Програми в Архитектурни проучвания

За тези, които искат да получат напреднала степен в определена област на обучение, като ще достигне магистър на науките (MSc) степен е един добър начин да отида. Този тип на следдипломно обучение може да се осъществи в много различни страни, обхващащи цялото земно кълбо. Повечето градуса се фокусират върху разработването на иновативни научни и технологични умения.

Какво е магистърска степен по архитектура? Докато магистърска степен по архитектура не води до архитектурен лицензиране, тя не предостави на задълбоченото познаване на архитектурата полезен за много и различни професии. Студентите могат да получат солидна образование в изграждането на науката, интериорен дизайн и дизайн на градска среда. Магистърски програми често предлагат възможности на учениците да направят свои собствени изследвания и приложат на практика знанията, които получи. Магистърска степен по архитектура може да доведе до, както и помощ в преследването на докторска степен.

Ползите от провеждането на тази степен включват горната ръка, когато кандидатстват за работни места, тъй като учениците тръгват с по-голямо тяло на работа в областта на архитектурата. Тази степен може да даде на хората възможност да се постави устойчивото технология за практика, за да се по-добри общности чрез осъществяване на социално съзнание начини на живот и строителство.

Тъй като разходите за получаване на магистърска степен варира значително от университет в университет и за всяка страна, тези, които искат да влязат в този вид на програмата би трябвало да изглежда в конкретни училища, за да се знае точното ценообразуване.

Хората, които имат магистърска степен по архитектура могат да намерят кариери като интериорни дизайнери след като научи за дизайн практика и история, компютърни приложения, както и фактори на околната среда за интериора. Те също може да стане урбанисти, с акцент върху подмладяване градове и създаването на устойчиви, здрави, и безопасна среда.Работа в управление на строителството са възможност, както и, така че учениците могат да пуснати да се използва познанията си на механични системи, осветление, вентилация, качеството на въздуха, както и изграждането на структура и монтаж.

Хората, които желаят да учат, но трябва да работят със свое собствено темпо и да създадете свой ​​собствен график, може да го направи, като курсове онлайн. Нашата база данни може да ви помогне да намерите най-добрите варианти за вас. Търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване в главната форма.