Keystone logo

14 MSc Програми в Науки за живота Селскостопански науки Аквакултури и рибарство 2024

Филтри

Филтри

  • MSc
  • Науки за живота
  • Селскостопански науки
  • Аквакултури и рибарство
Области на обучение
  • Науки за живота (14)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MSc Програми в Науки за живота Селскостопански науки Аквакултури и рибарство

Ако отглеждане на водни растения и животни и разширяване развитието на водното стопанство цял свят се обръща към вас, а магистър по аквакултури и рибарство може да представлява интерес за вас. Това следдипломна програма предлага широка гама от възможности за работа и възможности за научни изследвания в света на морския живот.

Може би се чудите, какво е магистърска степен по аквакултури и рибарство? Тази усъвършенствана образователна програма предоставя на физическите лица с цялостна подготовка и обучение, необходимо за организацията, опазването и устойчивото използване на океанските ресурси като риба, морски бозайници, ракообразни и водни растения. Лица, които получават тази следдипломна степен може да помогне за подобряване сегашните системи за аквакултури и работят за разработване на нови и иновативни начини за поддържана рибовъдство.

Които избират да изучават аквакултурата може да бъде от полза за студентите, тъй като те могат да направят разлика в това как морските източници се използват като рентабилни средства за храна и други продукти. Завършилите специалността могат да се поучат и основни умения, като събиране на данни и интерпретация, тъй като те разкрият как взаимодействието между хората и тяхната морската среда може да има трайни последици за света и неговите морски живот резерви.

Разходите за извършване магистърска степен в областта на аквакултурите и рибарството могат да варират в зависимост от състоянието си на записване, вашия университет и размера на финансовата помощ, която получавате. Студентите са насърчавани да проучи перспективите им училище директно, за да се разбере пълния цената на обучението и такси.

Лица, които получават магистърска степен по аквакултури и рибарство може да получи работа като техници от аквакултури, които работят в сладководни и морски ферми, изучаващи рибни храненето, генетиката и патология.Завършили също могат да наблюдават поддръжка люпилня и работа, методите на отглеждане, както и изследвания видове. Други възпитаници избират да търсят възможности за заетост с екологичните организации, или те могат да изберат по алеята на изследване и преподаване за университети и колежи.

Ако се интересувате от преследването напреднала степен онлайн, което ще спомогне за намаляване на въздействието на водното стопанство на околната среда и подкрепа за развитието на устойчиви практики в аквакултурата и рибни, потърси вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване в главната форма.