20 MSc Програми в Автоматика / Автономни системи 2024

Филтри

Филтри

  • MSc
  • Технологични изследвания
  • Автоматика
  • Автоматика / Автономни системи
Области на обучение
  • Технологични изследвания (20)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    MSc Програми в Автоматика / Автономни системи

    Роботите са настроени да доминира бъдещето на производството. Както се разработват нови производствени техники и изисквания, тези с магистърска степен (MSC) в автоматика / автономните системи са необходими, за да следи за отглеждане на работната сила на интелигентни уреди.

    Какво е магистърска степен по автоматика / автономни системи? Тя е модерна степен, която изисква още две години на обучение на ниво възпитаник. Тя е подходяща за тези, с инженерингова фон и се фокусира върху съчетаването на техническите аспекти на производството с потребностите на бизнеса в преработващата промишленост. Учениците научават как автономни машини са предназначени и използвани за намаляване на разходите и подобряване на качеството на продуктите, създадени. Техническите аспекти на тези програми се фокусират върху възможностите и ограниченията на машини, които могат, които функционират независимо. Теми на изследвания са роботика хардуер, софтуер и изкуствения интелект.Студентите също учат на бизнес средата на преработващата промишленост.

    Завършили са напреднали технически умения и бизнес знания, които са приложими в високоспециализирана областта на автоматизацията. Те са в състояние да работят с автоматична машина за създаване на параметри, които позволяват на тези инструменти, за да функционират самостоятелно. Те са в състояние да анализира процесите и приложи намаляване на разходите мерки, които да повишат рентабилността на техните организации.

    Цената на тези програми варира от институция. Желаещите се насърчават да се свържете с признанията отдели на университетите под внимание за повече информация по отношение на таксите и обучение. Бъдещите студенти трябва да бюджет за материали и разходите за издръжка по време на двете години на обучение.

    След завършване на една от тези програми, завършили са готови да се оттегли в лидерски роли в рамките на производствения сектор. Някои си намерят работа в предприятия, където съществуващите роботиката операции се нуждаят специалистите надзор.Други работят в отрасли, където концепцията за автоматизация е все още нов. Завършили помогнат за разработване на нови средства за производство, които включват тези сложни инструменти. Придобити лидерски умения помагат за задвижване на тези възпитаници на върха на техните структури за управление, както и някои от тях могат в крайна сметка се получи висши длъжности.

    С броя на образователните възможности, които съществуват, кандидат-студенти трябва да се съберат възможно най-много информация, колкото е възможно, преди да вземат решение. Quality курсова е достъпно онлайн, която отговаря на нуждите на хората с географски и насрочване предизвикателства. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.