Keystone logo

33 MSc Програми в Авиация 2024

Филтри

Филтри

  • MSc
  • Авиация
Области на обучение
  • Авиация (33)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

MSc Програми в Авиация

С развитието на технологиите, както и конкурс за опитни работници са се увеличили през последните няколко години, държавните образователни изисквания, че много компании се стремят в техните бъдещи служители също се повишиха. A Магистър програма позволява на студентите да учат това, което те се нуждаят, за да се отличат в избраната от тях професия и да им помогне да се даде тласък в професионално отношение. Тези, които се интересуват от авиация, например, може да преодолее конкурентния пазар след завършване на магистърска степен в областта.

Какво е магистърска степен по авиация? Този вид програма е предназначена да помогне на тези, които имат сроден степен или значителен професионален опит в областта, увеличаване на техните знания и умения в индустрията, свързани с площи. Някои програми предлагат специалности в аеронавигационна инженерство или за управление на въздухоплаването. Курсова често включва управление на бизнеса, по веригата на въздухоплаването снабдяване и проучване и развитие.Програмите могат да бъдат завършени в най-малко две години.

Завършилите придобиват разбиране на методи и статистика изследвания, решаване на проблеми, и как да се прилагат курсова работа по проекти в рамките на отрасъла след приключване на програмата. Тя също може да подготви учениците за по-строг докторска програма степен.

Разходите за провеждането на тази степен зависи от много неща, включително и политиките, таксите, както и местоположението на университета, в който се предлага на степен. Потенциални студентите са насърчавани да се запознаят с всички административни такси и други разходи за обучение, преди да приеме позицията си на всеки университет.

Тези, с магистърска степен по авиация могат да избират кариера в концепция и дизайн, управление на иновациите, патенти и IP, научноизследователска и развойна дейност, логистика, управление на качеството и други. Има последователни работни места в рамките на публичния и частния сектор.

&nbsp

Време ограничения и липса на реномирани училища в района на студента, използвани за предотвратяване на много от попълването им желаните градуси. Въпреки това, с използването на онлайн курсова изобилие от възможности в момента е достъпна за всеки, който има връзка с интернет. Тези, които биха искали повече информация може да използвате нашата програма списък и олово форма. Търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване в главната форма.