Zuyd University of Applied Sciences

Zuyd University of Applied Sciences

Zuyd University of Applied Sciences

Представление

Място

Ще намерите Zuyd Университет за приложни науки в най-южната част на Холандия, вклинена между Германия и Белгия. Открийте този кръстопът на държави, култури и езици, където международна и жизнена среда за обучение очаква. Европейски столици на Амстердам, Брюксел, Лондон и Париж са на прага ви.

Изключително обучение

В Zuyd, можете да очакваме с нетърпение да се подготвите за вашия международна кариера на разстояние до голяма проекта. Ще получите отлична подготовка за старши или ръководна длъжност. метод Zuyd на обучение на основата на проекти позволява да се работи в малки групи от не повече от 15 студенти, подкрепени от преподавател. Този метод ви съветва да участват активно в групови дискусии и да разшири възможностите ви за решаване на проблеми умения.

В малък мащаб и лично

Zuyd ви предлага малък мащаб, интимна среда за обучение с всички предимства на по-голяма институция. Въпреки, че е един от най-големите UAS в страната, всички факултети Zuyd са сравнително малки, стегнати сплотена общност, където можете да откриете лично и гостоприемна атмосфера. Лекциите са интерактивни, с място за лични насоки, както и свободата да се превърне в опитен и креативен професионалист.

Местоположения

  • Maastricht

    Brusselseweg 150, 6217 HB, Maastricht

    Въпроси