Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
York College Online

York College Online

York College Online

Представление

Мисията на York College е да превърне живота чрез Христос в центъра на образование и да осигурят на учениците за учене през целия служба на Бога, семейството и обществото.

Ценности Transform

York College съществува, за да подкрепят Божието реформаторска работа в живота на хората. Учебните и съвместно извънкласни програми и преживявания възнамеряват да доведе цялата общност да позитивен израз на духовните ценности.

образовам

Академик откритие е Бог-почитане начинание се характеризира с осъществяването на истината и запитване в рамките на контекста на интелектуални дисциплини. Отговорният обработката на академичната свобода предоставя възможности християнски учени да изследват както разнообразен свят и тяхната вяра.

Оборудвайте

Бързо променящата се професионална, социална и технологична среда диктува, че всеки студент се насърчават да прилагат за критично мислене и интеграция на знания умения, както и да се оцени променящите се обстоятелства в контекста на вярата.

служа

Service е средството, чрез което хората на Бога живеят извън тяхната вяра. Христос ни призовава към живота на услуги, изразени чрез вяра, както локално, така и в световен мащаб, тъй като ние се отговори на възможностите за нуждите на другите.

Цели

Студентите ще:

умишлено бъде изправен лице в лице с Исус и учението му, като по този начин насърчават преобразованията в неговия образ. (Трансформиране) постигане на институционална стандарт за писмена и устна комуникация, която поддържа успех в най-различни настройки. (Образоват) да се въведе за интегрирането на знания чрез традициите в съответствие с образование по-либерален изкуства. (Образоват) да бъде оборудван да станат пожизнени учащите. (Оборудва) опит продължаващия ангажимент на възможности за услуги (кампус-базирани, на местно, регионално и глобално) и редовно участие в организации и дейности, които са пряко свързани с техните избрани академична дисциплина и кариерни цели. (Служи)

Местоположения

  • York

    York College, 1125 E 8th St., NE 68467, York

Въпроси