© Eli Haney, Northwest University photographer
Yeshiva University

Yeshiva University

Yeshiva University

Представление

Мисия и история

В Wurzweiler School of Social Work нашата мисия е отразена от нашата история. Отворихме вратите си в Yeshiva University през 1957 г. като единственото висше училище за социална работа в Америка под егидата на евреите в университетска среда.

През цялата ни история и с пълната подкрепа на университета, ние достигнахме до все по-широк избирателен кръг. Въпреки че започнахме като училище за социална работа за групови работници, отразявайки нуждата на еврейските общински агенции от персонал, добре подготвен в тази дисциплина, ние се придвижихме бързо, за да предложим пълната последователност от работа по казуси.

През 1974 г. с помощта на демонстрационен грант от Федерацията на еврейските филантропи в Ню Йорк стартирахме последователността на социалната работа в общността. Това стана неразделна част от редовните предложения на Wurzweiler, с курсове по администрация и изследвания, специално предназначени за нашите студенти.

През 1984 г. учебната програма беше реорганизирана, за да отговори на възникващите нужди в областта и да даде възможност на нашите студенти да се запознаят по-добре с компютрите в агенциите за социални услуги, докато допълнителните промени отразяват развиващите се стандарти за акредитация.

Започнахме докторантура по социални грижи през 1966 г., предоставяйки степента DSW, доктор по социални грижи. През април 2000 г., след интензивно самообучение и външен преглед, Министерството на образованието на щата Ню Йорк одобри промяната на обозначението на степента на PhD, доктор по философия в социалните грижи.

Отпразнувахме нашата златна годишнина с голяма академична конференция в Ню Йорк през 2007 г. и нашата акредитация от Комисията по акредитация на Съвета по образование по социална работа наскоро беше препотвърдена до юни 2025 г.

С един поглед

  • Малки, персонализирани класове, предоставящи концепции за прилагане на теорията на практика.
  • Преподаватели, които са експерти в своята област, и академичен състав, който предлага насоки.
  • Гъвкавост във формата от пълно работно време до непълно работно време и удобно време за класове през цялата седмица и неделя.

Превърнете страстта си в кариера

Нашите инструктори и академичен състав са ангажирани с насърчаването на приобщаваща общност на обучение, ангажираност и работа в мрежа. Завършилите нашите програми се намират в кариери в училища, нестопански организации, болници, обществени организации, частни практики и много други.

Препоръки на учениците

Местоположения

  • New York

    West 185th Street,500, 10033, New York

    Въпроси