Keystone logo
© Eric Masi
Wright Graduate University

Wright Graduate University

Wright Graduate University

Представление

В Wright Graduate University персонализираното обучение не означава само малки класове: вие получавате интегриран подход към образованието, който ви позволява да приложите обучението си към най-неотложните си предизвикателства, като печелите кредити, докато водите живота и бизнеса си.

Вярваме, че прагматичното образование е по-ценно от престижното – и скорошни изследвания потвърждават това. Ако ще инвестирате в диплома или сертификат, това трябва да е нещо повече от поставяне на отметка в квадратче, за да ви спечели удостоверение. Той трябва да се занимава с уменията, които правят разликата между средните и звездните изпълнители, както и между краткосрочните печалби и устойчивите резултати.

В Wright вие преживявате това, което изучавате, получавате обучение за прилагане на методологиите към вашето собствено развитие, което ви прави автентичен водач за тези, които ръководите и обучавате. Подходът на Райт ви дава изпълними, малки ежедневни предизвикателства, които можете да приложите навсякъде в кариерата и живота си.

Факултетът на Райт са учени-практици – собственици на бизнес, консултанти, предприемачи и треньори – които са събрали най-ефективните методологии за учене от своите тридесет години изследователска и лидерска практика с високи резултати.

Всяка програма включва основна учебна програма за трансформационно лидерство, която ви дава практически опит за лично лидерство (самоосъзнаване и развитие), индивидуално лидерство (коучинг) и групово фасилитиране и обучение от първия ден на вашата програма.

Този трансдисциплинарен подход навлиза дълбоко както в нови, така и в исторически изследвания в областта на бизнеса, философията, психологията, образователната методология и неврологията, като ви дава инструментите да разберете какво универсално движи и мотивира човешките същества.

Ако сте готови да предизвикате себе си да откривате нови начини на мислене и работа в живота и кариерата си всеки ден, за да използвате потенциала си в кариерата, взаимоотношенията си и мечтите и целите, които са най-важни за вас, Wright Graduate University е правилният образование за вас.

За нас

Wright Graduate University е създадена през 2006 г. от Drs. Боб Райт, Джудит Райт и Майкъл Зуел, за да предложат дипломи за висше образование в нововъзникващите области на лидерство и коучинг. Този институт за висше образование предлага на бъдещите лидери и ръководители инструментите за развиване на лидерски умения, за да насърчават, подкрепят, мотивират и вдъхновяват своите служители и колеги, създавайки положителна промяна и успех в организациите и компаниите.

Wright Graduate University (WGU) се ангажира с най-високите стандарти за академични постижения и ценности, където опитът на студентите е положителен, персонализиран и подкрепящ. Тъй като WGU предоставя достъп до широка гама от програми и класове, ние сме си спечелили репутация за високи постижения, открития и знания. Широката гама от класове на WGU в програми за учени-практикуващи са известни с това, че се фокусират върху уникалните нужди от образование и професионално развитие на възрастни студенти. Работещи възрастни от цялата страна постигат своите академични цели, като същевременно балансират изискванията на работата на пълен работен ден, семейните и обществените отговорности. Завършилите могат да прилагат образованието си в своите работни места и професии, докато учат в иновативната виртуална технологична система на WGU.

WGU се гордее с това, че предоставя висше и професионално образование достъпно за всички, с набор от иновативни, разнообразни и строги предложения за курсове, които ще предизвикат, вдъхновят и мотивират студентите да постигнат целите си за ново начало, висше образование и дори нов кариера. Wright Graduate University е положителна стъпка в правилната посока. Общата нишка във всички предложения за курсове и сертификати на WGU е „Образованието, каквото трябва да бъде“.

Приемане

Изисквания за прием

  • Кандидатствайте онлайн: Попълнете нашата онлайн кандидатура. Няма такса за кандидатстване.
  • Приоритетният краен срок за кандидатстване за следващото начало на класа е 11 януари 2023 г. Силно препоръчваме да спазите този краен срок, тъй като услугите за студенти, като опаковането на финансова помощ, може да изискват две седмици за обработка.
  • Обективни изявления: Напишете и изпратете две обективни изявления от 600 думи, свързани с вашата дипломна програма. Подканите за есето могат да бъдат получени от представител на приемната комисия.
  • Преписи: Поискайте един официален препис, документиращ получаването на бакалавърска степен от акредитиран колеж или университет. Този препис трябва да бъде получен преди края на първите тридесет дни от началото на първия ви срок.
  • Международни преписи: Кандидатите с дипломи от институция извън Съединените щати трябва да подложат тези преписи на оценка за еквивалентност на степен с акредитирана американска степен или училище.
  • Тест по английски език: Кандидатите, чийто роден език не е английският, трябва да демонстрират компетентност по писмен и говорим английски език, както се доказва от резултат от най-малко 60 на хартиения изпит TOEFL, 71 на интернет базирания изпит TOEFL или успешно издържан оценка на признат международен еквивалентен изпит. Ако кандидатът е получил диплома от подходящо акредитирана институция, където английският е основен език на обучение, той или тя е освободен от изискването за тест.

Местоположения

  • Elkhorn

    County Highway H,7698, 53121, Elkhorn

Въпроси